Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shalke 07 CA. Boca Juniors
4-2-3-1 AMPLIO Tactiek Campeon11-08
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 32.7
matig Schieten redelijk
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Czerw verovert de bal door een tackle van achteren. Czerw met een sublieme pass. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel. Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:1

7e minuut.
Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Azzarone de bal. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:2

10e minuut.
Czerw heeft problemen om de bal te vangen. Azzarone is nu in balbezit. Gianetti rent richting de bal. Azzarone onderschept slim de pass. Azzarone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:3

12e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal in één keer door. Ciauşoiu met een sublieme pass. Sierakowski geeft de bal voor. Azzarone krijgt zijn hoofd ertegen. Guzmán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Azzarone probeert de bal met de borst te controleren. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sierakowski kopt de bal weg. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azzarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzarone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:4

21e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal met de wreef. Daar is Testino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerw bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerw schiet op doel. Guzmán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:5

28e minuut.
Klungelig pakt Czerw de bal. von Dietrichstein rent richting de bal. Czerw begaat een overtreding. Czerw krijgt een gele kaart. von Dietrichstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. von Dietrichstein met een snel genomen vrije trap. Zavoyovsky is nu in balbezit. Zavoyovsky passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Amunkura kopt de bal weg. Myšniakovas rent richting de bal. Met opzet legt Barbarich zijn tegenspeler op de grond. Barbarich krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Barnes geeft de bal voor. Inworp. Pacheco met een snelle inworp. Czerw rent richting de bal. Czerw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Azzarone rent richting de bal. Kucenko is nu in balbezit. Azzarone rent richting de bal. Azzarone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shalke 07 68%, CA. Boca Juniors 32%.
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:5

48e minuut.
Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Testino verovert de bal door een tackle van achteren. Czerw rent richting de bal. Czerw schiet op doel. Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Corba onderschept slim de pass. Sierakowski rent richting de bal. Sierakowski passt de bal met de wreef. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco geeft de bal voor. Klungelig pakt Azzarone de bal. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Testino is nu in balbezit. Testino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met de inworp. Czerw speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko geeft een hoge lob. Czerw rent richting de bal. Czerw haalt uit met een fantastische trap. Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:6

85e minuut.
Guzmán met een harde bal richting middenveld. Sierakowski rent richting de bal. Sierakowski passt de bal met de wreef. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu speelt de bal door. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel. Guzmán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shalke 07 76%, CA. Boca Juniors 24%.
Shalke 07 - CA. Boca Juniors 0:7