Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panflines FC untouchable
Normal Tactiek centro
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 52.6
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen formidable


7e minuut.
Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemanno rent richting de bal. Kunicki verovert de bal door een tackle van achteren. Enrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kunicki heeft problemen om de bal te vangen. Alemanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot onderschept slim de pass. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:1

10e minuut.
Enrot rent richting de bal. Enrot passt de bal in één keer door. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap. Ramacciotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Enrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot passt de bal in één keer door. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap. Ramacciotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:2

14e minuut.
Durakovic met de inworp. Broveglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot verovert de bal door een tackle van achteren. Enrot geeft de bal voor. Kunicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramacciotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marszal rent richting de bal. Marszal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:3

15e minuut.
Cuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzo geeft de bal voor. Kunicki kopt de bal weg. Enrot rent richting de bal. Enrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cuzzo kopt de bal weg. Durakovic rent richting de bal. Durakovic passt de bal in één keer door. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Durakovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic geeft een lange en hoge pass. Daar is Francescoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzzo is nu in balbezit. Cuzzo passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot rent richting de bal. Kunicki rent richting de bal. Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszal schiet op doel. Ramacciotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Marszal kopt de bal weg. Klungelig pakt Ranzini de bal. Kunicki rent richting de bal. Kunicki draait met de bal, schiet en ... Ramacciotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:4

32e minuut.
Broveglio rent richting de bal. Cuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Enrot is nu in balbezit. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki schiet op doel. Ramacciotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:5

36e minuut.
Daar is Burkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kunicki passt de bal zonder na te denken. Enrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn passt de bal met de wreef. Marszal rent richting de bal. Enrot is nu in balbezit. Enrot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panflines FC 70%, untouchable 30%.
Panflines FC - untouchable 0:5

46e minuut.
Daar is Enrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durakovic speelt de bal door. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki draait met de bal, schiet en ... Alemanno probeert de bal aan de voet te houden. Ramacciotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francescoli is nu in balbezit. Francescoli geeft de bal voor. Tresde rent richting de bal. Pigeon verovert de bal door een tackle van achteren. Pigeon haalt uit met een fantastische trap. Ramacciotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pigeon neemt de hoekschop. Daar is Kunicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:6

49e minuut.
Daar is Enrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzzo rent richting de bal. Cuzzo probeert naar een medespeler te passen. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:7

52e minuut.
Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszal passt de bal met de wreef. Kunicki rent richting de bal. Enrot is nu in balbezit. Enrot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Broveglio met een sublieme pass. Durakovic probeert de bal met de borst te controleren. Durakovic passt de bal zonder na te denken. Kunicki heeft problemen om de bal te vangen. Kunicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Pigeon verovert de bal door een tackle van achteren. Pigeon geeft de bal voor. Francescoli heeft problemen om de bal te vangen. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pigeon geeft de bal voor. Burkala heeft problemen om de bal te vangen. Enrot is nu in balbezit. Enrot schiet op doel. Kunicki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Enrot met een sublieme pass. Klungelig pakt Kunicki de bal. Kunicki speelt de bal door. Daar is Marszal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alemanno trapt de bal weg van het doel. Cuzzo kopt de bal weg. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzo probeert naar een medespeler te passen. Enrot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kunicki de bal. Kunicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cuzzo passt de bal met de wreef. Enrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot geeft de bal voor. Kunicki springt en kopt de bal. Ramacciotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:8

75e minuut.
Pigeon met een snelle inworp. Cuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzo geeft een hoge lob. Marszal heeft problemen om de bal te vangen. Marszal draait met de bal, schiet en ... Ramacciotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kunicki rent richting de bal. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:9

77e minuut.
Marszal onderschept slim de pass. Cuzzo rent richting de bal. Cuzzo met een sublieme pass. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Ranzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kunicki de bal. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzzo met een sublieme pass. Enrot met een sublieme pass. Kunicki rent richting de bal. Kunicki haalt uit met een fantastische trap. Ramacciotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:10

86e minuut.
Durakovic kopt de bal weg. Enrot rent richting de bal. Enrot speelt de bal door. Kunicki rent richting de bal. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:11

90e minuut.
Francescoli rent richting de bal. Francescoli geeft de bal voor. Inworp. Durakovic met de inworp. Enrot geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Panflines FC - untouchable 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panflines FC 80%, untouchable 20%.
Panflines FC - untouchable 0:12