Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacachispas Vedia FC Cuartetero
Normal Tactiek 4-4-2
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 49.8
average Schieten formidable
weak Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Timossi rent richting de bal. Šarović onderschept slim de pass. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:1

4e minuut.
Visca is nu in balbezit. Visca passt de bal zonder na te denken. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton schiet op doel. Toso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:2

10e minuut.
Lapathiotis rent richting de bal. Lapathiotis speelt de bal door. Klungelig pakt Roemmers de bal. Delton is nu in balbezit. Delton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:3

16e minuut.
Roemmers rent richting de bal. Delton onderschept slim de pass. Delton geeft een lange en hoge pass. Daar is Savaşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Toso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Visca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaşan rent richting de bal. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:4

17e minuut.
Baldibia speelt de bal door. Daar is Claise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delton verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Scelzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Erpençe de bal. Erpençe probeert naar een medespeler te passen. Delton rent richting de bal. Delton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:5

27e minuut.
Jole bereikt de bal nog maar net als eerste. Jole geeft de bal voor. Lapathiotis kopt de bal weg. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton schiet op doel. Toso bokst de bal weg.

31e minuut.
Carlfjord met een sublieme pass. Galochkin rent richting de bal. Carlfjord rent richting de bal. Carlfjord geeft een hoge lob. Delton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Šarović geeft de bal voor. Toso probeert naar een medespeler te passen. Šarović kopt de bal weg. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton haalt uit met een fantastische trap. Toso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Toso probeert naar een medespeler te passen. Lapathiotis kopt de bal weg. Penacino is nu in balbezit. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Šarović speelt de bal door. Lapathiotis is nu in balbezit. Lapathiotis passt de bal in één keer door. Savaşan rent richting de bal. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Toso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Penacino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delton is nu in balbezit. Delton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:6

43e minuut.
Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan passt de bal zonder na te denken. Delton is nu in balbezit. Delton schiet op doel. Toso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispas Vedia FC 84%, Cuartetero 16%.
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:7

47e minuut.
Roemmers kopt de bal weg. Klungelig pakt Scelzo de bal. Delton met een sublieme pass. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Carlfjord speelt de bal door. Savaşan speelt de bal door. Delton is nu in balbezit. Delton schiet op doel. Toso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:8

49e minuut.
Baldibia met een sublieme pass. Daar is Claise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delton verovert de bal door een tackle van achteren. Delton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carlfjord neemt de hoekschop. Savaşan geeft een hoge lob. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:9

55e minuut.
Lapathiotis passt de bal met de wreef. Fucaraccio rent richting de bal. Carlfjord verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Carlfjord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delton rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:10

56e minuut.
Baldibia rent richting de bal. Savaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşan probeert naar een medespeler te passen. Delton rent richting de bal. Delton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:11

61e minuut.
Melgarejo passt de bal met de wreef. Carlfjord speelt de bal door. Klungelig pakt Savaşan de bal. Savaşan probeert naar een medespeler te passen. Delton rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Galochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Galochkin geeft een hoge lob. Delton rent richting de bal. Delton draait met de bal, schiet en ... Toso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:12

68e minuut.
Delton controleert de bal met de borst. Delton passt de bal zonder na te denken. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Penacino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šarović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:13

73e minuut.
Roemmers kopt de bal weg. Erpençe probeert de bal aan de voet te houden. Lapathiotis probeert naar een medespeler te passen. Šarović is nu in balbezit. Šarović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Melgarejo geeft een hoge lob. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan schiet op doel. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:14

84e minuut.
Strobietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Strobietto geeft de bal voor. Penacino kan de bal niet met de borst controleren. Savaşan rent richting de bal. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Savaşan rent richting de bal. Savaşan schiet op doel. Klungelig pakt Roemmers de bal. Savaşan rent richting de bal. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Toso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Lapathiotis passt de bal zonder na te denken. Daar is Carlfjord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlfjord probeert naar een medespeler te passen. Daar is Savaşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispas Vedia FC 88%, Cuartetero 12%.
Sacachispas Vedia FC - Cuartetero 0:14