Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiginima FC Cuarteto Obrero Fc
Normal Tactiek Espejo Emulando
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Nardoski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbero rent richting de bal. Barbero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Barbero passt de bal zonder na te denken. Coloane rent richting de bal. Coloane passt de bal zonder na te denken. Angarita is nu in balbezit. Angarita schiet op doel. Alloco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Noszczyk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Angarita de bal. De bal raakt de paal. Angarita rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:1

10e minuut.
Roca is nu in balbezit. Brękus onderschept slim de pass. Brękus probeert naar een medespeler te passen. Angarita is nu in balbezit. Angarita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:2

11e minuut.
Barbero rent richting de bal. Coloane bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbero begaat een overtreding. Coloane wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Angarita is nu in balbezit. Foyelkay rent richting de bal. Angarita is nu in balbezit. Angarita haalt uit met een fantastische trap. Alloco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:3

25e minuut.
Brękus geeft de bal voor. Nardoski speelt de bal door. Daar is Barbero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angarita is nu in balbezit. Angarita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:4

27e minuut.
Tagtachian onderschept slim de pass. Tagtachian geeft de bal voor. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Angarita is nu in balbezit. Angarita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:5

33e minuut.
Marker is nu in balbezit. Angarita verovert de bal door een tackle van achteren. Angarita draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nardoski de bal onder controle te krijgen. Alloco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:6

37e minuut.
Noszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaltenbach probeert naar een medespeler te passen. Foyelkay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Angarita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angarita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiginima FC 86%, Cuarteto Obrero Fc 14%.
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:7

48e minuut.
Tagtachian kopt de bal weg. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk passt de bal in één keer door. Angarita rent richting de bal. Angarita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:8

56e minuut.
Barbero rent richting de bal. Marker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angarita zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:9

56e minuut.
Foyelkay met een sublieme pass. Brękus is nu in balbezit. Brękus speelt de bal door. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Burela probeert naar een medespeler te passen. Foyelkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Foyelkay geeft de bal voor. Angarita is nu in balbezit. Angarita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:10

62e minuut.
Llautureo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burela is nu in balbezit. Burela geeft een hoge lob. Angarita rent richting de bal. Angarita draait met de bal, schiet en ... Alloco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Noszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foyelkay geeft de bal voor. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nardoski is nu in balbezit. Barbero verovert de bal door een tackle van achteren. Barbero passt de bal zonder na te denken. Angarita rent richting de bal. Angarita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Foyelkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Foyelkay speelt de bal door. Brękus probeert naar een medespeler te passen. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Roca is nu in balbezit. Tagtachian verovert de bal door een tackle van achteren. Tagtachian passt de bal zonder na te denken. Angarita is nu in balbezit. Angarita haalt uit met een fantastische trap. Alloco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Noszczyk geeft een hoge lob. Nardoski controleert de bal met de borst. Barbero rent richting de bal. Barbero draait met de bal, schiet en ... Angarita probeert de bal met de borst te controleren. Alloco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:11

81e minuut.
Klungelig pakt Brękus de bal. Diur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus onderschept slim de pass. Brękus met een sublieme pass. Foyelkay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Brękus probeert naar een medespeler te passen. Foyelkay rent richting de bal. Foyelkay passt de bal in één keer door. Angarita is nu in balbezit. Angarita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:12

84e minuut.
Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus speelt de bal door. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita haalt uit met een fantastische trap. Alloco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Rivarola passt de bal zonder na te denken. Foyelkay rent richting de bal. Foyelkay passt de bal zonder na te denken. Angarita is nu in balbezit. Angarita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiginima FC 86%, Cuarteto Obrero Fc 14%.
Shiginima FC - Cuarteto Obrero Fc 0:12