Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabi FC IRIS DELIA FC
Normal Tactiek taty2
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
20.5 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Ventimiglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulkai is nu in balbezit. Dulkai geeft een lange en hoge pass. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel passt de bal zonder na te denken. Tessera rent richting de bal. Tessera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:1

10e minuut.
Etchemendi met een sublieme pass. Taini kan de bal niet met de borst controleren. Taini met een sublieme pass. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis draait met de bal, schiet en ... Etchemendi bokst de bal weg.

12e minuut.
Arpesella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis haalt uit met een fantastische trap. Etchemendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:2

18e minuut.
Telatitsky is nu in balbezit. Berbelidis onderschept slim de pass. Fortarel met een sublieme pass. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Taini bereikt de bal nog maar net als eerste. Taini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berbelidis de bal. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:3

22e minuut.
Berbelidis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arpesella maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Taini met de inworp. Fortarel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Śladkowski geeft een lange en hoge pass. Fortarel probeert naar een medespeler te passen. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel passt de bal in één keer door. Etchemendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Taini heeft problemen om de bal te vangen. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel geeft een lange en hoge pass. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bossi is nu in balbezit. Taini onderschept slim de pass. Taini speelt de bal door. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis haalt uit met een fantastische trap. Etchemendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:4

30e minuut.
Tessera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheuqueman. Tessera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dulkai met een snel genomen vrije trap. Tessera is nu in balbezit. Tessera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dulkai zal de hoekschop nemen. Tessera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cheuqueman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulkai rent richting de bal. Dulkai speelt de bal door. Tessera rent richting de bal. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Śladkowski onderschept slim de pass. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel met een sublieme pass. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:5

38e minuut.
Dulkai met een snelle inworp. Fortarel rent richting de bal. Monsalvo begaat een overtreding. Fortarel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dulkai wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Telatitsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortarel rent richting de bal. Fortarel speelt de bal door. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Etchemendi trapt de bal weg van het doel. Śladkowski kan de bal niet met de borst controleren. Fortarel probeert naar een medespeler te passen. Berbelidis heeft problemen om de bal te vangen. Berbelidis schiet op doel. Etchemendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Śladkowski probeert naar een medespeler te passen. Taini is nu in balbezit. Taini met een sublieme pass. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Arpesella heeft problemen om de bal te vangen. Tessera rent richting de bal. Tessera passt de bal in één keer door. Fortarel probeert naar een medespeler te passen. Taini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabi FC 86%, IRIS DELIA FC 14%.
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:5

52e minuut.
Tessera draait met de bal, schiet en ... Menghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dulkai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tessera krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortarel geeft de bal voor. Etchemendi probeert naar een medespeler te passen. Taini geeft een lange en hoge pass. Etchemendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis speelt de bal door. Tessera heeft problemen om de bal te vangen. Tessera haalt uit met een fantastische trap. Etchemendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Menghi rent richting de bal. Menghi geeft een lange en hoge pass. Ventimiglia kopt de bal weg. Fortarel geeft een lange en hoge pass. Etchemendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:6

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Telatitsky de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fortarel zal de hoekschop nemen. Tessera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Arpesella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fortarel zal de hoekschop nemen. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:7

75e minuut.
Menghi kopt de bal weg. Dulkai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheuqueman. Dulkai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dulkai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Etchemendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berbelidis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Arino onderschept slim de pass. Dulkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulkai geeft een lange en hoge pass. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis geeft de bal voor. Monsalvo heeft problemen om de bal te vangen. Tessera is nu in balbezit. Tessera draait met de bal, schiet en ... Etchemendi bokst de bal weg.

86e minuut.
Arino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taini verovert de bal door een tackle van achteren. Taini speelt de bal door. Berbelidis rent richting de bal. Berbelidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cheuqueman speelt de bal door. Telatitsky heeft problemen om de bal te vangen. Berbelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbelidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Berbelidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meinhold komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Fortarel verovert de bal door een tackle van achteren. Fortarel speelt de bal door. Daar is Meinhold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Śladkowski met een sublieme pass. Taini is nu in balbezit. Taini geeft een hoge lob. Tessera is nu in balbezit. Tessera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabi FC 92%, IRIS DELIA FC 8%.
Gabi FC - IRIS DELIA FC 0:8