Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Pantera Azulgrana La Foca 00 Potola
Normal Tactiek Labiblia
37% Balbezit 63%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten excellent
poor Passen solid
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Pálffy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gornakov geeft een hoge lob. Pesoa heeft problemen om de bal te vangen. Halada is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tošović met een snelle inworp. Pesoa is nu in balbezit. Tursumović verovert de bal door een tackle van achteren. Tursumović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Tursumović passt de bal in één keer door. Halada rent richting de bal. Halada passt de bal zonder na te denken. Treviño rent richting de bal. Treviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:2

13e minuut.
Tošović verovert de bal door een tackle van achteren. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Antoniska rent richting de bal. Pálffy verovert de bal door een tackle van achteren. Pálffy speelt de bal door. Halada heeft problemen om de bal te vangen. Halada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Treviño geeft een hoge lob. Pons met een sublieme pass. Tošović kopt de bal weg. Klungelig pakt Halada de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. Pons bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gornakov met een snelle inworp. Pálffy probeert naar een medespeler te passen. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pons met een harde bal richting middenveld. Treviño kopt de bal weg. Daar is Halada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Gornakov geeft een lange en hoge pass. Suarez heeft problemen om de bal te vangen. Tursumović rent richting de bal. Tursumović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tošović met de inworp. Tursumović rent richting de bal. Tursumović probeert naar een medespeler te passen. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:3

30e minuut.
Antoniska rent richting de bal. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Halada de bal. Halada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:4

32e minuut.
Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalpando legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Treviño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halada neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pons probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:5

35e minuut.
Barbián bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošović onderschept slim de pass. Tošović passt de bal in één keer door. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. Halada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pesoa met een harde bal richting middenveld. Gornakov kopt de bal weg. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović rent richting de bal. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Elizalde met de inworp. Antoniska bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño verovert de bal door een tackle van achteren. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:6

41e minuut.
Villalpando geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tošović met de inworp. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tošović rent richting de bal. Tošović passt de bal in één keer door. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović schiet op doel. Pons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Pantera Azulgrana 93%, La Foca 00 Potola 7%.
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:6

50e minuut.
Tošović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villalpando kopt de bal weg. Gornakov met een sublieme pass. Halada is nu in balbezit. Halada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pesoa rent richting de bal. Tošović onderschept slim de pass. Tošović geeft de bal voor. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Peštek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tursumović is nu in balbezit. Tošović rent richting de bal. Tošović geeft een lange en hoge pass. Halada krijgt zijn hoofd ertegen. Pons bokst de bal weg. Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:7

55e minuut.
Pálffy probeert naar een medespeler te passen. Antoniska rent richting de bal. Gornakov met een sublieme pass. Klungelig pakt Halada de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gornakov rent richting de bal. Treviño is nu in balbezit. Treviño passt de bal zonder na te denken. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:8

60e minuut.
Barbián bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović verovert de bal door een tackle van achteren. Suarez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tursumović raakt geblesseerd tijdens het duel. Halada neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tursumović geeft de bal voor. Villalpando kan de bal niet met de borst controleren. Treviño is nu in balbezit. Treviño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Halada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:9

66e minuut.
Tošović probeert naar een medespeler te passen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošović speelt de bal door. Halada rent richting de bal. Halada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Pesoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošović is nu in balbezit. Tošović met een sublieme pass. Halada rent richting de bal. Halada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pesoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada verovert de bal door een tackle van achteren. Halada passt de bal zonder na te denken. Treviño heeft problemen om de bal te vangen. Treviño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pálffy is nu in balbezit. Gornakov geeft de bal voor. Halada kopt de bal weg. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pons met een harde bal richting middenveld. Tošović is nu in balbezit. Tošović speelt de bal door. Tursumović rent richting de bal. Tursumović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:10

79e minuut.
Gornakov passt de bal in één keer door. Daar is Pálffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornakov geeft de bal voor. Halada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Barbián geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálffy met een snelle inworp. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pons trapt de bal weg van het doel. Tursumović kopt de bal weg. Halada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tošović passt de bal zonder na te denken. Daar is Halada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Halada rent richting de bal. Halada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:11

86e minuut.
Tošović rent richting de bal. Tošović speelt de bal door. Halada is nu in balbezit. Halada haalt uit met een fantastische trap. Pons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Pantera Azulgrana 87%, La Foca 00 Potola 13%.
La Pantera Azulgrana - La Foca 00 Potola 0:12