Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lepra74 Sol de America
Normal Tactiek tin 8
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 51.2
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Petranović is nu in balbezit. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:1

6e minuut.
Radišić is nu in balbezit. Radišić probeert naar een medespeler te passen. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović haalt uit met een fantastische trap. Novarese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:2

10e minuut.
Rousseau is nu in balbezit. Radišić verovert de bal door een tackle van achteren. Radišić passt de bal met de wreef. Petranović is nu in balbezit. Petranović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:3

15e minuut.
Mehlmann passt de bal in één keer door. Radišić rent richting de bal. Radišić passt de bal zonder na te denken. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Mehlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann onderschept slim de pass. Mehlmann schiet op doel. Novarese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:4

20e minuut.
Piossek kopt de bal weg. Klungelig pakt Mehlmann de bal. Mehlmann passt de bal met de wreef. Radišić is nu in balbezit. Radišić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Capristo rent richting de bal. Capristo passt de bal in één keer door. Radišić rent richting de bal. Radišić draait met de bal, schiet en ... Novarese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:5

25e minuut.
Radišić passt de bal in één keer door. Piossek probeert naar een medespeler te passen. Mehlmann rent richting de bal. Mehlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:6

30e minuut.
Capristo probeert naar een medespeler te passen. Radišić rent richting de bal. Radišić geeft een lange en hoge pass. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Capristo probeert naar een medespeler te passen. Piossek rent richting de bal. Piossek passt de bal zonder na te denken. Radišić is nu in balbezit. Radišić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Euvrard kopt de bal weg. Piossek probeert naar een medespeler te passen. Radišić is nu in balbezit. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piossek passt de bal met de wreef. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piossek zal de hoekschop nemen. Radišić kopt de bal weg. Novarese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Milapichun rent richting de bal. Radišić verovert de bal door een tackle van achteren. Radišić passt de bal in één keer door. Petranović probeert de bal met de borst te controleren. Petranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:7

42e minuut.
Capristo met een sublieme pass. Radišić heeft problemen om de bal te vangen. Radišić passt de bal in één keer door. Petranović rent richting de bal. Petranović draait met de bal, schiet en ... Novarese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Claretini bereikt de bal nog maar net als eerste. Selas onderschept slim de pass. Selas met een sublieme pass. Mehlmann is nu in balbezit. Mehlmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lepra74 75%, Sol de America 25%.
lepra74 - Sol de America 0:7

47e minuut.
Daar is Radišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radišić speelt de bal door. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:8

51e minuut.
Rousseau geeft een hoge lob. Inworp. Capristo met de inworp. Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Petranović rent richting de bal. Petranović geeft een hoge lob. Capristo kopt de bal weg. Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:9

54e minuut.
Selas kopt de bal weg. Klungelig pakt Mughione de bal. Mehlmann is nu in balbezit. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mughione rent richting de bal. Petranović verovert de bal door een tackle van achteren. Petranović passt de bal zonder na te denken. Mehlmann rent richting de bal. Mehlmann haalt uit met een fantastische trap. Novarese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:10

59e minuut.
Beltrame rent richting de bal. Piossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piossek passt de bal in één keer door. Petranović is nu in balbezit. Petranović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:11

66e minuut.
Milapichun geeft een lange en hoge pass. Radišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radišić passt de bal met de wreef. Petranović is nu in balbezit. Petranović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Selas met een sublieme pass. Radišić is nu in balbezit. Radišić passt de bal zonder na te denken. Petranović rent richting de bal. Paal! Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:12

72e minuut.
Doeltrap. Novarese met een harde bal richting middenveld. Radišić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mehlmann de bal. Mehlmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Piossek kan de bal niet met de borst controleren. Garrera rent richting de bal. Piossek verovert de bal door een tackle van achteren. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Capristo probeert naar een medespeler te passen. Piossek rent richting de bal. Piossek passt de bal zonder na te denken. Petranović is nu in balbezit. Petranović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Petranović rent richting de bal. Mehlmann rent richting de bal. Petranović is nu in balbezit. Mehlmann is nu in balbezit. Mehlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:13

82e minuut.
Capristo is nu in balbezit. Capristo speelt de bal door. Petranović rent richting de bal. Petranović draait met de bal, schiet en ... Novarese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:14

86e minuut.
Selas speelt de bal door. Radišić met een sublieme pass. Capristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristo passt de bal zonder na te denken. Petranović is nu in balbezit. Paal! Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Petranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:15

88e minuut.
Selas speelt de bal door. Radišić rent richting de bal. Mehlmann rent richting de bal. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lepra74 - Sol de America 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lepra74 83%, Sol de America 17%.
lepra74 - Sol de America 0:16