Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Andes 07 mardelvelez
Normal Tactiek 2rct
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 49.1
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Dell`Aquila is nu in balbezit. Dell`Aquila probeert naar een medespeler te passen. Siikaoja speelt de bal door. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Guimarey is nu in balbezit. Guimarey geeft de bal voor. Ciuffoli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Verkerk neemt vlug de vrije trap. Xiba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Siikaoja probeert naar een medespeler te passen. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Mazzurco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:1

13e minuut.
Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc rent richting de bal. Xiba met een sublieme pass. Ayestas is nu in balbezit. Ayestas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gowland is nu in balbezit. Siikaoja geeft de bal voor. Ayestas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestas schiet op doel. Storani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ayestas kan de bal niet met de borst controleren. Guimarey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestas onderschept slim de pass. Ayestas haalt uit met een fantastische trap. Storani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:2

20e minuut.
Ayestas geeft de bal voor. Dutkiewicz kopt de bal weg. Siikaoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba rent richting de bal. Xiba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grabowski kan de bal niet met de borst controleren. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz passt de bal zonder na te denken. Serek rent richting de bal. Serek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Xiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestas is nu in balbezit. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Storani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:3

36e minuut.
Siikaoja speelt de bal door. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz passt de bal met de wreef. Xiba is nu in balbezit. Xiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:4

37e minuut.
Ayestas is nu in balbezit. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz geeft een lange en hoge pass. Serek is nu in balbezit. Serek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Storani trapt de bal weg. Siikaoja rent richting de bal. Siikaoja probeert naar een medespeler te passen. Ayestas rent richting de bal. Ayestas draait met de bal, schiet en ... Storani bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Dell`Aquila met een sublieme pass. Dutkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dutkiewicz passt de bal met de wreef. Xiba rent richting de bal. Xiba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Andes 07 81%, mardelvelez 19%.
Los Andes 07 - mardelvelez 0:4

52e minuut.
Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz passt de bal zonder na te denken. Xiba is nu in balbezit. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Storani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:5

53e minuut.
Gowland verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Aquila rent richting de bal. Dell`Aquila geeft een lange en hoge pass. Ayestas rent richting de bal. Ayestas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bacchi geeft de bal voor. Guercini speelt de bal door. Serek kopt de bal weg. Ayestas rent richting de bal. Ayestas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Serek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:6

57e minuut.
Belloc is nu in balbezit. Serek verovert de bal door een tackle van achteren. Serek probeert naar een medespeler te passen. Ayestas is nu in balbezit. Ayestas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:7

57e minuut.
Daar is Gowland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiba rent richting de bal. Siikaoja met een sublieme pass. Serek is nu in balbezit. Serek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pogončev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogončev geeft een lange en hoge pass. Ayestas springt en kopt de bal. Serek is nu in balbezit. Serek haalt uit met een fantastische trap. Storani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bródka komt het veld opgelopen. Serek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Xiba de bal. Xiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:8

61e minuut.
Gowland verovert de bal door een tackle van achteren. Gowland probeert naar een medespeler te passen. Bródka rent richting de bal. Xiba rent richting de bal. Xiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:9

64e minuut.
Serek geeft een lange en hoge pass. Gonik controleert de bal met de borst. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ... Storani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:10

67e minuut.
Serek verovert de bal door een tackle van achteren. Serek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gonik de bal. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:11

72e minuut.
Bródka is nu in balbezit. Bródka passt de bal met de wreef. Daar is Xiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:12

72e minuut.
Fiori heeft problemen om de bal te vangen. Serek onderschept slim de pass. Serek passt de bal in één keer door. Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Serek geeft een hoge lob. Doeltrap. Mazzurco trapt de bal weg van het doel. Siikaoja geeft een hoge lob. Xiba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Storani met een sublieme pass. Siikaoja rent richting de bal. Siikaoja passt de bal zonder na te denken. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:13

87e minuut.
Grabowski rent richting de bal. Dutkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dutkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Xiba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dutkiewicz de bal. Dutkiewicz passt de bal met de wreef. Bródka rent richting de bal. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Andes 07 - mardelvelez 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Andes 07 89%, mardelvelez 11%.
Los Andes 07 - mardelvelez 0:14