Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manaos Irken FC
Normal Tactiek 4-1-2-3c
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 48.3
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Huichaquelen passt de bal zonder na te denken. Skočibušić is nu in balbezit. Skočibušić passt de bal in één keer door. Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Mojić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Stachowiak is nu in balbezit. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak rent richting de bal. Mojić rent richting de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Penderecki probeert de bal aan de voet te houden. Grondona is nu in balbezit. Skočibušić met een sublieme pass. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap. Salomón bokst de bal weg.

8e minuut.
Lucesole probeert de bal met de borst te controleren. Huichaquelen rent richting de bal. Huichaquelen passt de bal zonder na te denken. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:1

9e minuut.
Huichaquelen rent richting de bal. Grondona begaat een overtreding. Huichaquelen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Penderecki met een snel genomen vrije trap. Stachowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Salomón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:2

14e minuut.
Inguscio is nu in balbezit. Inguscio geeft een hoge lob. Mojić kopt de bal weg. Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Čingrija kan de bal niet met de borst controleren. Čingrija met een sublieme pass. Skočibušić met een sublieme pass. Klungelig pakt Huichaquelen de bal. Huichaquelen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ostapchuk geeft de bal voor. Nauto heeft problemen om de bal te vangen. Huichaquelen rent richting de bal. Huichaquelen draait met de bal, schiet en ... Salomón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:3

20e minuut.
Čingrija met de inworp. Penderecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran begaat een overtreding. Beltran krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Čingrija met een sublieme pass. Daar is Huichaquelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak is nu in balbezit. Mojić is nu in balbezit. Mojić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:4

24e minuut.
Daar is Beltran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grondona is nu in balbezit. Stachowiak rent richting de bal. Mojić rent richting de bal. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Čingrija onderschept slim de pass. Čingrija speelt de bal door. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Salomón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauto is nu in balbezit. Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak schiet op doel. Paal! Huichaquelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichaquelen haalt uit met een fantastische trap. Salomón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:5

30e minuut.
Koťátko onderschept slim de pass. Koťátko geeft een lange en hoge pass. Nauto heeft problemen om de bal te vangen. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nauto geeft een lange en hoge pass. Inguscio is nu in balbezit. Inguscio speelt de bal door. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huichaquelen is nu in balbezit. Huichaquelen haalt uit met een fantastische trap. Nauto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čingrija neemt de hoekschop. Huichaquelen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:6

39e minuut.
Čingrija speelt de bal door. Stachowiak rent richting de bal. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:7

40e minuut.
Penderecki met de inworp. Skočibušić rent richting de bal. Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Mojić rent richting de bal. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Čingrija kopt de bal weg. Huichaquelen is nu in balbezit. Nauto is nu in balbezit. Huichaquelen onderschept slim de pass. Huichaquelen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manaos 87%, Irken FC 13%.
manaos - Irken FC 0:7

53e minuut.
Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skočibušić zal de hoekschop nemen. Stachowiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mojić probeert naar een medespeler te passen. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:8

65e minuut.
Čingrija met een sublieme pass. Mojić rent richting de bal. Boratyn begaat een overtreding. Mojić raakt geblesseerd tijdens het duel. Skočibušić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić speelt de bal door. Mojić heeft problemen om de bal te vangen. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap. Salomón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:9

67e minuut.
Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić speelt de bal door. Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak onderschept slim de pass. Huichaquelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichaquelen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manaos - Irken FC 0:10

72e minuut.
Grondona probeert naar een medespeler te passen. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija speelt de bal door. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mojić rent richting de bal. Mojić schiet op doel. Daar is Radaelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap. Salomón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nauto geeft de bal voor. Penderecki speelt de bal door. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manaos 87%, Irken FC 13%.
manaos - Irken FC 0:10