Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAJO SAN ISIDRO C.A. All Boys
Normal Tactiek sokkero1
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 56.7
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Almerares met een harde bal richting middenveld. Rinaldi kopt de bal weg. Panza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Panza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panza haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Mackey probeert naar een medespeler te passen. Broquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Broquet met een sublieme pass. Vėteris is nu in balbezit. Vėteris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Panza verovert de bal door een tackle van achteren. Panza speelt de bal door. Klungelig pakt Goldmann de bal. Panza bereikt de bal nog maar net als eerste. Panza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rinaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaldi passt de bal in één keer door. Panza is nu in balbezit. Panza schiet op doel. Almerares maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:1

15e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez passt de bal zonder na te denken. Vėteris rent richting de bal. Vėteris haalt uit met een fantastische trap. Almerares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Broquet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mackey de bal. Goldmann is nu in balbezit. Vėteris verovert de bal door een tackle van achteren. Vėteris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vėteris is nu in balbezit. Vėteris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:2

18e minuut.
Coloane met een sublieme pass. Frajlich probeert naar een medespeler te passen. Frances bereikt de bal nog maar net als eerste. Panza onderschept slim de pass. Panza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Broquet probeert naar een medespeler te passen. Panza rent richting de bal. Panza passt de bal zonder na te denken. Vėteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vėteris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wawrzyńczok met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal in één keer door. Vėteris heeft problemen om de bal te vangen. Vėteris draait met de bal, schiet en ... Almerares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Cheuque geeft een hoge lob. Piguet probeert naar een medespeler te passen. Vėteris kopt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:3

27e minuut.
Broquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Broquet passt de bal in één keer door. Vėteris rent richting de bal. Vėteris haalt uit met een fantastische trap. Llankvkvyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Delmonta heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez met een sublieme pass. Vėteris is nu in balbezit. Vėteris draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Borges de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Panza de bal. Panza met een sublieme pass. Vėteris rent richting de bal. Vėteris haalt uit met een fantastische trap. Almerares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:4

31e minuut.
Vėteris kopt de bal weg. Klungelig pakt Llankvkvyen de bal. Vėteris is nu in balbezit. Vėteris schiet op doel. Almerares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:5

35e minuut.
Aro passt de bal met de wreef. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Llankvkvyen is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. Almerares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:6

40e minuut.
Borges geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vėteris is nu in balbezit. Vėteris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mackey rent richting de bal. Rinaldi onderschept slim de pass. Daar is Rinaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vėteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vėteris schiet op doel. Almerares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Llankvkvyen rent richting de bal. Vėteris verovert de bal door een tackle van achteren. Vėteris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:7

44e minuut.
Almerares met een harde bal richting middenveld. Broquet geeft de bal voor. Frances heeft problemen om de bal te vangen. Vėteris rent richting de bal. Vėteris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAJO SAN ISIDRO 79%, C.A. All Boys 21%.
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:7

50e minuut.
Panza kopt de bal weg. Daar is Mackey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vėteris onderschept slim de pass. Vėteris haalt uit met een fantastische trap. Almerares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:8

52e minuut.
Rinaldi met een sublieme pass. Vėteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Llankvkvyen rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:9

54e minuut.
Vėteris passt de bal in één keer door. Panza is nu in balbezit. Frances is nu in balbezit. Panza onderschept slim de pass. Panza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Broquet geeft een hoge lob. Llankvkvyen kopt de bal weg. Borges rent richting de bal. Vėteris verovert de bal door een tackle van achteren. Vėteris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Almerares trapt de bal weg van het doel. Rinaldi rent richting de bal. Rinaldi speelt de bal door. Vėteris is nu in balbezit. Vėteris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:10

60e minuut.
Klungelig pakt Vėteris de bal. Vėteris speelt de bal door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Borges is nu in balbezit. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal in één keer door. Vėteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vėteris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Frances heeft problemen om de bal te vangen. Panza bereikt de bal nog maar net als eerste. Panza geeft een hoge lob. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Almerares trapt de bal weg. Rinaldi kopt de bal weg. Goldmann rent richting de bal. Panza onderschept slim de pass. Panza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:11

69e minuut.
Aro passt de bal met de wreef. Rinaldi heeft problemen om de bal te vangen. Rinaldi probeert naar een medespeler te passen. Vėteris is nu in balbezit. Vėteris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:12

71e minuut.
Klungelig pakt Frajlich de bal. Broquet onderschept slim de pass. Broquet passt de bal in één keer door. Vėteris rent richting de bal. Vėteris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:13

72e minuut.
Goldmann is nu in balbezit. Goldmann passt de bal zonder na te denken. Mackey is nu in balbezit. Vėteris onderschept slim de pass. Vėteris draait met de bal, schiet en ... Almerares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Llankvkvyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:14

74e minuut.
Coloane rent richting de bal. Vėteris verovert de bal door een tackle van achteren. Vėteris passt de bal met de wreef. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rinaldi geeft een lange en hoge pass. Daar is Llankvkvyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmonta rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rinaldi speelt de bal door. Panza is nu in balbezit. Panza geeft een lange en hoge pass. Vėteris rent richting de bal. Vėteris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almerares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Rinaldi met een sublieme pass. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella geeft een hoge lob. Vėteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vėteris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:15

88e minuut.
Panza is nu in balbezit. Panza geeft een hoge lob. Jiménez kopt de bal weg. Vėteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vėteris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAJO SAN ISIDRO 81%, C.A. All Boys 19%.
BAJO SAN ISIDRO - C.A. All Boys 0:16