Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
desastrosos FC Deportivo de Temer
Normal Tactiek La insistente
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 55
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Amuway passt de bal in één keer door. Villada speelt de bal door. Isar is nu in balbezit. Călin rent richting de bal. Călin draait met de bal, schiet en ... Wark-Meister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Chincarini de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saflex geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Călin is nu in balbezit. Călin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessa probeert naar een medespeler te passen. Călin rent richting de bal. Călin schiet op doel. Wark-Meister maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:1

11e minuut.
Guerlain heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədquluzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədquluzadə met een sublieme pass. Saflex is nu in balbezit. Saflex draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Călin onderschept slim de pass. Călin passt de bal zonder na te denken. Pompei is nu in balbezit. Saflex onderschept slim de pass. Saflex schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valente met de inworp. Məmmədquluzadə is nu in balbezit. Məmmədquluzadə passt de bal zonder na te denken. Saflex rent richting de bal. Saflex passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wark-Meister speelt de bal door. Villada bereikt de bal nog maar net als eerste. Villada passt de bal in één keer door. Saflex rent richting de bal. Saflex schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mazoń probeert naar een medespeler te passen. Chincarini is nu in balbezit. Saflex onderschept slim de pass. Saflex draait met de bal, schiet en ... Wark-Meister werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Călin rent richting de bal. Călin passt de bal in één keer door. Saflex bereikt de bal nog maar net als eerste. Saflex schiet op doel. Wark-Meister probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:2

31e minuut.
Jakiel rent richting de bal. Jakiel passt de bal zonder na te denken. Isar speelt de bal door. Călin rent richting de bal. Călin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Villada onderschept slim de pass. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar geeft de bal voor. Saflex rent richting de bal. Saflex schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Farragut is nu in balbezit. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar passt de bal in één keer door. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saflex rent richting de bal. Saflex haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Isar heeft problemen om de bal te vangen. Isar met een sublieme pass. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin draait met de bal, schiet en ... Medina Bello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Călin zal de hoekschop nemen. Saflex krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

40e minuut.
Chincarini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saflex zal de hoekschop nemen. Isar heeft problemen om de bal te vangen. Isar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Saflex met een snelle inworp. Məmmədquluzadə probeert naar een medespeler te passen. Mazoń speelt de bal door. Călin rent richting de bal. Călin schiet op doel. De bal raakt de paal. Călin rent richting de bal. Călin draait met de bal, schiet en ... Chincarini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saflex neemt de hoekschop. Călin maakt een snoekduik en kopt de bal. Wark-Meister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Saflex met de inworp. Məmmədquluzadə probeert naar een medespeler te passen. Mazoń is nu in balbezit. Călin is nu in balbezit. Călin schiet op doel. Wark-Meister bokst de bal weg. Călin rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: desastrosos FC 76%, Deportivo de Temer 24%.
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:2

46e minuut.
Villada geeft een hoge lob. Saflex kopt de bal weg. Daar is Medina Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin draait met de bal, schiet en ... Wark-Meister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Mazoń is nu in balbezit. Mazoń passt de bal in één keer door. Pompei rent richting de bal. Saflex verovert de bal door een tackle van achteren. Saflex haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Isar met de inworp. Călin rent richting de bal. Călin passt de bal zonder na te denken. Saflex heeft problemen om de bal te vangen. Saflex haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:3

55e minuut.
Călin neemt de hoekschop. Saflex rent richting de bal. Medina Bello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medina Bello krijgt een gele kaart. Saflex is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saflex legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wark-Meister werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wark-Meister probeert naar een medespeler te passen. Jakiel kopt de bal weg. Saflex bereikt de bal nog maar net als eerste. Saflex draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Medina Bello is nu in balbezit. Călin onderschept slim de pass. Călin probeert naar een medespeler te passen. Saflex rent richting de bal. Saflex haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Wark-Meister trapt de bal weg. Jakiel kopt de bal weg. Saflex rent richting de bal. Saflex haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mazoń heeft problemen om de bal te vangen. Amuway rent richting de bal. Mazoń onderschept slim de pass. Călin is nu in balbezit. Călin schiet op doel. Wark-Meister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:4

66e minuut.
Guerlain is nu in balbezit. Məmmədquluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerlain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerlain krijgt een gele kaart. Məmmədquluzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Valente met een snel genomen vrije trap. Saflex bereikt de bal nog maar net als eerste. Saflex draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Isar passt de bal in één keer door. Mazoń probeert naar een medespeler te passen. Saflex bereikt de bal nog maar net als eerste. Saflex draait met de bal, schiet en ... Wark-Meister probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mazoń probeert naar een medespeler te passen. Məmmədquluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədquluzadə speelt de bal door. Saflex heeft problemen om de bal te vangen. Saflex haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Məmmədquluzadə geeft een hoge lob. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin passt de bal zonder na te denken. Saflex bereikt de bal nog maar net als eerste. Saflex draait met de bal, schiet en ... Wark-Meister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

77e minuut.
Jakiel rent richting de bal. Jakiel passt de bal met de wreef. Sessa rent richting de bal. Saflex onderschept slim de pass. Saflex draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Wark-Meister trapt de bal weg van het doel. Isar kopt de bal weg. Saflex is nu in balbezit. Saflex schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Călin de bal. Călin passt de bal zonder na te denken. Daar is Saflex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saflex schiet op doel. Wark-Meister probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:5

81e minuut.
Marot rent richting de bal. Marot passt de bal in één keer door. Daar is Amuway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Isar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Călin rent richting de bal. Călin geeft de bal voor. Mazoń is nu in balbezit. Mazoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wark-Meister trapt de bal weg van het doel. Isar controleert de bal met de borst. Isar geeft de bal voor. Saflex is nu in balbezit. Saflex draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft een hoge lob. Călin kopt de bal weg. Saflex rent richting de bal. Saflex schiet op doel. Wark-Meister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:6

90e minuut.
Călin is nu in balbezit. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar passt de bal zonder na te denken. Daar is Saflex, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saflex draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: desastrosos FC 89%, Deportivo de Temer 11%.
desastrosos FC - Deportivo de Temer 0:7