Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA3F Ferro Carril Oeste
Normal Tactiek JUGARLA
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 51.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak probeert naar een medespeler te passen. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ... Marion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:1

7e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vaner krijgt een gele kaart. Ławreszuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Złotorowicz komt bij de bal en schiet. Marion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Michopoulos probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski kopt de bal weg. Sebestyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ławreszuk is nu in balbezit. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pelej geeft een lange en hoge pass. Rutkowski kopt de bal weg. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ... Marion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:2

14e minuut.
Toukomaa is nu in balbezit. Toukomaa met een sublieme pass. Klungelig pakt Ławreszuk de bal. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel. Marion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:3

27e minuut.
Schaffer rent richting de bal. Sebestyen rent richting de bal. Schaffer rent richting de bal. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cicogna kopt de bal weg. Andrysiak rent richting de bal. Andrysiak met een sublieme pass. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ławreszuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:4

31e minuut.
Marion probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz kan de bal niet met de borst controleren. Andrysiak probeert naar een medespeler te passen. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Sebestyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak met een sublieme pass. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Toukomaa rent richting de bal. Toukomaa geeft de bal voor. Ławreszuk kopt de bal weg. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... Marion bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:5

37e minuut.
Sebestyen probeert naar een medespeler te passen. Cicogna is nu in balbezit. Cicogna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rutkowski de bal. Rutkowski haalt uit met een fantastische trap. Marion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rutkowski geeft een lange en hoge pass. Cardozo kopt de bal weg. Toukomaa rent richting de bal. Toukomaa draait met de bal, schiet en ... Ławreszuk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pelej speelt de bal door. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grecu de bal onder controle te krijgen. Marion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA3F 79%, Ferro Carril Oeste 21%.
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:6

48e minuut.
Pelej rent richting de bal. Pelej met een sublieme pass. Andrysiak met een sublieme pass. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cicogna probeert naar een medespeler te passen. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk passt de bal in één keer door. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sebestyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toukomaa verovert de bal door een tackle van achteren. Toukomaa met een sublieme pass. Rutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rajtoral kan de bal niet met de borst controleren. Rajtoral geeft een hoge lob. Rutkowski kopt de bal weg. Ławreszuk is nu in balbezit. Ławreszuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Marion met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cicogna met een snelle inworp. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rutkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Marion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:7

77e minuut.
Klungelig pakt Cicogna de bal. Cicogna met een sublieme pass. Andrysiak probeert naar een medespeler te passen. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ławreszuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Rutkowski de bal. Luz begaat een overtreding. Rutkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Złotorowicz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pelej is nu in balbezit. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak speelt de bal door. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pelej rent richting de bal. Pelej geeft een lange en hoge pass. Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk draait met de bal, schiet en ... Marion bokst de bal weg.

86e minuut.
Toukomaa onderschept slim de pass. Toukomaa passt de bal zonder na te denken. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski schiet op doel. Marion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA3F 76%, Ferro Carril Oeste 24%.
CA3F - Ferro Carril Oeste 0:8