Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bambinos FC Central Goya
Normal Tactiek Temporada 23`
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Paliga is nu in balbezit. Klungelig pakt Paliga de bal. Paliga passt de bal met de wreef. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie haalt uit met een fantastische trap. Cantuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Arnold is nu in balbezit. Paliga onderschept slim de pass. Paliga met een sublieme pass. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:1

8e minuut.
Fenčák rent richting de bal. Fenčák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guerlain de bal. Truie rent richting de bal. Truie schiet op doel. Cantuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biševac met een snelle inworp. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft een lange en hoge pass. Truie heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:2

16e minuut.
Kodela heeft problemen om de bal te vangen. Paliga onderschept slim de pass. Paliga speelt de bal door. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cantuta met een harde bal richting middenveld. Fenčák kopt de bal weg. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie draait met de bal, schiet en ... Cantuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:3

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fenčák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yosunoğlu geeft een lange en hoge pass. Truie kan de bal niet met de borst controleren. Truie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:4

27e minuut.
Cantuta met een harde bal richting middenveld. Przyłuski kopt de bal weg. Klungelig pakt Truie de bal. Paliga rent richting de bal. Paliga draait met de bal, schiet en ... Cantuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Castiglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Truie rent richting de bal. Truie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:5

29e minuut.
Laboulaye probeert naar een medespeler te passen. yohai is nu in balbezit. Truie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Truie krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Copes rent richting de bal. Marilican onderschept slim de pass. Marilican met een sublieme pass. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:6

37e minuut.
Cantuta speelt de bal door. Paliga kopt de bal weg. Arnold is nu in balbezit. Truie onderschept slim de pass. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Castiglione trapt de bal weg. Yosunoğlu kopt de bal weg. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cantuta trapt de bal weg. Inworp. Biševac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fenčák is nu in balbezit. Fenčák met een sublieme pass. Truie is nu in balbezit. Truie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paliga de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Biševac geeft een lange en hoge pass. Cantuta speelt de bal door. Inworp. Biševac met de inworp. Przyłuski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski speelt de bal door. Truie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Truie draait met de bal, schiet en ... Cantuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambinos FC 89%, Central Goya 11%.
Bambinos FC - Central Goya 0:7

49e minuut.
Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac onderschept slim de pass. Biševac speelt de bal door. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:8

52e minuut.
Biševac passt de bal zonder na te denken. Guerlain is nu in balbezit. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie draait met de bal, schiet en ... Cantuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:9

58e minuut.
Daar is Guerlain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliga is nu in balbezit. Paliga geeft een hoge lob. Truie is nu in balbezit. Truie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:10

62e minuut.
Guerlain probeert de bal aan de voet te houden. Arnold rent richting de bal. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie draait met de bal, schiet en ... Cantuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:11

64e minuut.
Klungelig pakt Kodela de bal. Paliga is nu in balbezit. Paliga passt de bal zonder na te denken. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Przyłuski kopt de bal weg. Klungelig pakt Truie de bal. Paliga is nu in balbezit. Truie rent richting de bal. Truie schiet op doel. Cantuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Castiglione is nu in balbezit. Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga rent richting de bal. Paliga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:12

72e minuut.
Laboulaye probeert naar een medespeler te passen. yohai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truie. Truie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Yosunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yosunoğlu passt de bal zonder na te denken. Paliga is nu in balbezit. Paliga draait met de bal, schiet en ... Guerlain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Biševac speelt de bal door. Nitsch rent richting de bal. Paliga verovert de bal door een tackle van achteren. Paliga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castiglione de bal onder controle te krijgen. Cantuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daar is Paliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliga passt de bal zonder na te denken. Biševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Biševac schiet op doel. Cantuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:13

86e minuut.
Biševac is nu in balbezit. Biševac geeft een hoge lob. Cantuta speelt de bal door. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga haalt uit met een fantastische trap. Cantuta bokst de bal weg.

90e minuut.
Yosunoğlu met een sublieme pass. Fenčák met een sublieme pass. Paliga controleert de bal met de borst. Paliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambinos FC - Central Goya 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambinos FC 84%, Central Goya 16%.
Bambinos FC - Central Goya 0:14