Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
canayaFC Atlético Sulfatado
442 Tactiek 3412
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten good
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck probeert naar een medespeler te passen. Bauducco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez probeert naar een medespeler te passen. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quirno bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:1

6e minuut.
Llauca rent richting de bal. Vélez onderschept slim de pass. Vélez met een sublieme pass. Klungelig pakt Atton de bal. Atton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Quirno bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno met een sublieme pass. Atton is nu in balbezit. Atton schiet op doel. Pardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:2

10e minuut.
Pardo trapt de bal weg van het doel. Vélez kopt de bal weg. Daar is Bauducco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Atton geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Atton heeft problemen om de bal te vangen. Daulon geeft een lange en hoge pass. Canedo heeft problemen om de bal te vangen. Quirno rent richting de bal. Quirno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Földi kopt de bal weg. Canedo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Quirno de bal onder controle te krijgen. Menchon is nu in balbezit. Menchon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vélez met de inworp. Klungelig pakt Penna de bal. Penna speelt de bal door. Atton is nu in balbezit. Atton haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Atton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:3

32e minuut.
Penna geeft de bal voor. Klungelig pakt Daulon de bal. Menchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchon haalt uit met een fantastische trap. Pardo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pardo trapt de bal weg. Daar is Schwaneck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Földi is nu in balbezit. Menchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Canio trapt de bal weg. Badii bereikt de bal nog maar net als eerste. Badii passt de bal in één keer door. Quirno bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno geeft een hoge lob. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wenulef probeert de bal aan de voet te houden. Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Atton draait met de bal, schiet en ... Pardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal zonder na te denken. Atton heeft problemen om de bal te vangen. Menchon rent richting de bal. Menchon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Marchetti kopt de bal weg. Vélez kan de bal niet met de borst controleren. Vélez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atton de bal. Atton draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Menchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchon passt de bal met de wreef. Atton is nu in balbezit. Atton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canayaFC 87%, Atlético Sulfatado 13%.
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:4

48e minuut.
Badii met een sublieme pass. Quirno bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno passt de bal in één keer door. Menchon rent richting de bal. Menchon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Földi geeft een lange en hoge pass. Atton kopt de bal weg. Menchon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quirno is nu in balbezit. Quirno schiet op doel. Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Daar is Quirno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menchon is nu in balbezit. Menchon passt de bal in één keer door. Atton rent richting de bal. Atton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daulon is nu in balbezit. Daulon passt de bal met de wreef. Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daulon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal met de wreef. Quirno is nu in balbezit. Quirno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:5

64e minuut.
Vélez onderschept slim de pass. Vélez speelt de bal door. Földi probeert naar een medespeler te passen. Quirno bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:6

76e minuut.
Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi geeft een lange en hoge pass. Canio rent richting de bal. Atton onderschept slim de pass. Atton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vélez rent richting de bal. Vélez passt de bal in één keer door. Menchon rent richting de bal. Menchon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:7

87e minuut.
Canedo is nu in balbezit. Canedo passt de bal met de wreef. Badii probeert naar een medespeler te passen. Atton bereikt de bal nog maar net als eerste. Atton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canayaFC 84%, Atlético Sulfatado 16%.
canayaFC - Atlético Sulfatado 0:7