Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Borja Fc Targaryen Club
Normal Tactiek Hay Equipo
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 52.5
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Borlée heeft problemen om de bal te vangen. Borlée met een sublieme pass. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin schiet op doel. Michnowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Borja Fc - Targaryen Club 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Huanel de bal. Borlée is nu in balbezit. Borlée passt de bal zonder na te denken. Daar is Pasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasin haalt uit met een fantastische trap. Michnowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sojka neemt de hoekschop. Pasin rent richting de bal. Pasin haalt uit met een fantastische trap. Wolemberg probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pietrucha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sojka rent richting de bal. Sojka geeft een hoge lob. Daar is Pasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Borja Fc - Targaryen Club 0:2

9e minuut.
Pietrucha met een snelle inworp. Borlée met een sublieme pass. Pietrucha probeert naar een medespeler te passen. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Imglück speelt de bal door. Borlée is nu in balbezit. Borlée met een sublieme pass. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Borlée passt de bal in één keer door. Sojka heeft problemen om de bal te vangen. Sojka geeft de bal voor. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Michnowiec met een harde bal richting middenveld. Dilhan probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galop. Galop krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dilhan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pattavina met een snel genomen vrije trap. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha probeert naar een medespeler te passen. Pasin heeft problemen om de bal te vangen. Pasin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina speelt de bal door. Sojka controleert de bal met de borst. Sojka geeft een lange en hoge pass. Lucero kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michnowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Marc de bal onder controle te krijgen. Pasin is nu in balbezit. Pasin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Borja Fc - Targaryen Club 0:3

24e minuut.
Sojka kopt de bal weg. Borlée speelt de bal door. Pasin heeft problemen om de bal te vangen. Pasin schiet op doel. Michnowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Borja Fc - Targaryen Club 0:4

28e minuut.
Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée passt de bal in één keer door. Daar is Pietrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrucha geeft de bal voor. Pasin maakt een snoekduik en kopt de bal. Michnowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasin rent richting de bal. Pasin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Borja Fc - Targaryen Club 0:5

30e minuut.
Vignau passt de bal zonder na te denken. Carabajal rent richting de bal. Carabajal passt de bal zonder na te denken. Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sojka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borlée rent richting de bal. Borlée passt de bal in één keer door. Pasin rent richting de bal. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Borlée geeft de bal voor. Daar is Pasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curti rent richting de bal. Pasin rent richting de bal. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Zubiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojka probeert naar een medespeler te passen. Marc is nu in balbezit. Pasin onderschept slim de pass. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Borlée kopt de bal weg. Sojka heeft problemen om de bal te vangen. Sojka met een sublieme pass. Pasin is nu in balbezit. Pasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zubiri met een sublieme pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka met een sublieme pass. Pasin is nu in balbezit. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Borja Fc 79%, Targaryen Club 21%.
La Borja Fc - Targaryen Club 0:5

56e minuut.
Imglück onderschept slim de pass. Imglück passt de bal zonder na te denken. Borlée met een sublieme pass. Pasin rent richting de bal. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Borja Fc - Targaryen Club 0:6

58e minuut.
Sojka passt de bal met de wreef. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée passt de bal zonder na te denken. Pasin is nu in balbezit. Pasin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Imglück, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imglück geeft de bal voor. Pietrucha kopt de bal weg. Pasin is nu in balbezit. Pasin haalt uit met een fantastische trap. Michnowiec bokst de bal weg.

61e minuut.
Pietrucha kopt de bal weg. Borlée met een sublieme pass. Daar is Lucero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasin rent richting de bal. Pasin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Huanel de bal. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marc met een sublieme pass. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha geeft de bal voor. Pasin is nu in balbezit. Pasin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pattavina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lucero de bal. Pasin is nu in balbezit. Pasin haalt uit met een fantastische trap. Michnowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Borja Fc - Targaryen Club 0:7

67e minuut.
Ansaldi met een sublieme pass. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha heeft problemen om de bal te vangen. Pietrucha geeft een lange en hoge pass. Pasin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Borlée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borlée geeft de bal voor. Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha schiet op doel. Michnowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Borlée probeert naar een medespeler te passen. Marc is nu in balbezit. Pasin verovert de bal door een tackle van achteren. Pasin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Borja Fc - Targaryen Club 0:8

74e minuut.
Sojka rent richting de bal. Sojka passt de bal zonder na te denken. Marc controleert de bal met de borst. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pietrucha heeft problemen om de bal te vangen. Pietrucha geeft de bal voor. Daar is Marc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasin is nu in balbezit. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pattavina geeft de bal voor. Pietrucha kopt de bal weg. Daar is Marc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasin rent richting de bal. Pasin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lucero verovert de bal door een tackle van achteren. Pattavina rent richting de bal. Borlée speelt de bal door. Pasin rent richting de bal. Pasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marc kopt de bal weg. Sojka probeert de bal met de borst te controleren. Sojka met een sublieme pass. Klungelig pakt Pasin de bal. Pasin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Borlée is nu in balbezit. Borlée speelt de bal door. Pietrucha met een sublieme pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Borja Fc 76%, Targaryen Club 24%.
La Borja Fc - Targaryen Club 0:8