Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lossky Ben Simon Athletic
Normal Tactiek WM c
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 54.4
weak Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen very good


3e minuut.
La Ruche rent richting de bal. Markova onderschept slim de pass. Markova speelt de bal door. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker draait met de bal, schiet en ... Ladner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Markova passt de bal met de wreef. Turich is nu in balbezit. Turich passt de bal in één keer door. Mejliker rent richting de bal. Mejliker haalt uit met een fantastische trap. Ladner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:1

6e minuut.
Peperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Peperoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker verovert de bal door een tackle van achteren. Mejliker haalt uit met een fantastische trap. Ladner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:2

8e minuut.
Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni passt de bal in één keer door. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel. Peperoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ladner bokst de bal weg. Guareschi heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turich neemt de hoekschop. Mejliker krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Travagliante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marini rent richting de bal. Marini geeft de bal voor. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Turich is nu in balbezit. Turich probeert naar een medespeler te passen. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel. Ladner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:3

17e minuut.
Balbi met een sublieme pass. Klungelig pakt Luque de bal. Mejliker rent richting de bal. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Turich speelt de bal door. Daar is Guareschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peperoni met een sublieme pass. Mejliker heeft problemen om de bal te vangen. Mejliker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Marini kopt de bal weg. Peperoni rent richting de bal. Peperoni probeert naar een medespeler te passen. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel. Ladner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Marini heeft problemen om de bal te vangen. Luque rent richting de bal. Luque speelt de bal door. Turich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turich geeft een lange en hoge pass. Ladner bokst de bal weg. Mejliker rent richting de bal. Mejliker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:4

25e minuut.
Markova rent richting de bal. Yaben rent richting de bal. Markova verovert de bal door een tackle van achteren. Markova geeft de bal voor. Mejliker maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:5

36e minuut.
Markova kopt de bal weg. Klungelig pakt Peperoni de bal. Peperoni passt de bal in één keer door. Mejliker rent richting de bal. Mejliker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:6

37e minuut.
Balbi met een sublieme pass. Atton rent richting de bal. Atton passt de bal in één keer door. Mejliker rent richting de bal. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Guareschi met een harde bal richting middenveld. Turich bereikt de bal nog maar net als eerste. Turich passt de bal in één keer door. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Markova kopt de bal weg. Turich rent richting de bal. Turich met een sublieme pass. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riggio de bal onder controle te krijgen. Ladner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:7

43e minuut.
Riggio geeft een hoge lob. Turich kopt de bal weg. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guareschi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turich neemt de hoekschop. Peperoni springt en kopt de bal. Ladner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:8

45e minuut.
Guareschi is nu in balbezit. Guareschi geeft de bal voor. Serrano kopt de bal weg. Klungelig pakt Peperoni de bal. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lossky 89%, Ben Simon Athletic 11%.
lossky - Ben Simon Athletic 0:8

48e minuut.
Marini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Markova is nu in balbezit. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:9

50e minuut.
Klungelig pakt Atton de bal. Yaben is nu in balbezit. Markova onderschept slim de pass. Markova geeft een lange en hoge pass. Peperoni springt en kopt de bal. Paal!

52e minuut.
Markova geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Riggio de bal. Mejliker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejliker krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Marini passt de bal zonder na te denken. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante met een sublieme pass. Riggio probeert naar een medespeler te passen. Marini probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
García Costas rent richting de bal. Peperoni verovert de bal door een tackle van achteren. Peperoni probeert naar een medespeler te passen. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Marini passt de bal met de wreef. Travagliante is nu in balbezit. Travagliante passt de bal met de wreef. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ladner speelt de bal door. Markova probeert naar een medespeler te passen. Turich probeert naar een medespeler te passen. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Riggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Marini rent richting de bal. Marini passt de bal met de wreef. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker rent richting de bal. Mejliker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ladner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:10

65e minuut.
Mejliker passt de bal zonder na te denken. Markova rent richting de bal. Markova speelt de bal door. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Marini met een sublieme pass. Peperoni is nu in balbezit. Peperoni passt de bal in één keer door. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Markova speelt de bal door. Klungelig pakt Peperoni de bal. Peperoni passt de bal zonder na te denken. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker draait met de bal, schiet en ... Ladner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Eymun onderschept slim de pass. Eymun geeft een hoge lob. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel. Ladner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:11

72e minuut.
Ladner trapt de bal weg van het doel. Markova kopt de bal weg. Peperoni heeft problemen om de bal te vangen. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:12

73e minuut.
Luque is nu in balbezit. Luque passt de bal zonder na te denken. Daar is Strauch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni met een sublieme pass. Guareschi rent richting de bal. Mejliker onderschept slim de pass. Mejliker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Marini speelt de bal door. Turich probeert naar een medespeler te passen. Guareschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker verovert de bal door een tackle van achteren. Mejliker schiet op doel. Ladner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lossky - Ben Simon Athletic 0:13

81e minuut.
Strauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante onderschept slim de pass. Travagliante passt de bal in één keer door. Peperoni rent richting de bal. Peperoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mejliker is nu in balbezit. Mejliker draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Eymun rent richting de bal. Eymun met een sublieme pass. Markova probeert naar een medespeler te passen. Mejliker rent richting de bal. Mejliker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Turich rent richting de bal. Turich geeft een lange en hoge pass. Daar is Guareschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ladner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peperoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Walter speelt de bal door. Klungelig pakt Markova de bal. Markova geeft een hoge lob. Mejliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejliker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lossky 84%, Ben Simon Athletic 16%.
lossky - Ben Simon Athletic 0:13