Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandwich del Sur Nacional de Mdeo.
4.4.2 Tactiek A+++++
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 38
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen average
average Verdedigen solid


1e minuut.
Cura passt de bal zonder na te denken. Buscalia is nu in balbezit. Białożyński begaat een overtreding. Białożyński krijgt een gele kaart. Buscalia roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Buscalia kan niet meer verder spelen. Carilepi komt het veld opgelopen.

1e minuut.
Abelairas onderschept slim de pass. Abelairas geeft een hoge lob. Daar is Schillace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cottenet rent richting de bal. Cottenet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Milin rent richting de bal. Cottenet probeert de bal met de borst te controleren. Cottenet schiet op doel. Peralta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rigler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kuśmierczyk passt de bal in één keer door. Cottenet rent richting de bal. Cottenet passt de bal met de wreef. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński rent richting de bal. Białożyński speelt de bal door. Cottenet rent richting de bal. Cottenet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Peralta de bal. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet passt de bal in één keer door. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Milin onderschept slim de pass. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński met een sublieme pass. Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cottenet rent richting de bal. Cottenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - Nacional de Mdeo. 0:1

28e minuut.
Melipange met een sublieme pass. Barbián bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbián passt de bal in één keer door. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kuśmierczyk passt de bal zonder na te denken. Milin rent richting de bal. Milin met een sublieme pass. Cottenet is nu in balbezit. Cottenet schiet op doel. Rigler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Frontini is nu in balbezit. Białożyński onderschept slim de pass. Bonet speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - Nacional de Mdeo. 0:2

42e minuut.
Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński speelt de bal door. Broggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandwich del Sur 82%, Nacional de Mdeo. 18%.
Sandwich del Sur - Nacional de Mdeo. 0:2

46e minuut.
Martínez komt het veld opgelopen. Capoulat komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Białożyński passt de bal zonder na te denken. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbián krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Schillace geeft een hoge lob. Frontini kopt de bal weg. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel. Rigler bokst de bal weg. Klungelig pakt Peralta de bal. Capoulat is nu in balbezit. Capoulat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cornejo passt de bal zonder na te denken. Kuśmierczyk speelt de bal door. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - Nacional de Mdeo. 0:3

59e minuut.
Białożyński probeert de bal aan de voet te houden. Carilepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capoulat verovert de bal door een tackle van achteren. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandwich del Sur - Nacional de Mdeo. 0:4

66e minuut.
Bonet geeft een hoge lob. Capoulat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peralta de bal onder controle te krijgen. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Barbián is nu in balbezit. Milin verovert de bal door een tackle van achteren. Milin probeert naar een medespeler te passen. Capoulat is nu in balbezit. Capoulat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Capoulat is nu in balbezit. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft een hoge lob. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin schiet op doel. Rigler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kuśmierczyk rent richting de bal. Cornejo rent richting de bal. Cornejo passt de bal in één keer door. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin draait met de bal, schiet en ... Rigler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandwich del Sur 78%, Nacional de Mdeo. 22%.
Sandwich del Sur - Nacional de Mdeo. 0:4