Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportivo Videal Bielsa FC
mid funcional Tactiek javier1032att
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
40.4 gemiddelde waardering 52.6
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Roos geeft de bal voor. Popov rent richting de bal. Sansone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sansone moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sansone schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Tokarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowski onderschept slim de pass. Coszach rent richting de bal. Budalic rent richting de bal. Budalic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
François bereikt de bal nog maar net als eerste. François passt de bal zonder na te denken. Daar is Roos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paskuda is nu in balbezit. Paskuda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Nowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. François rent richting de bal. François passt de bal met de wreef. Szura is nu in balbezit. Szura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szura is nu in balbezit. Rawicz onderschept slim de pass. Rawicz geeft een hoge lob. Daar is Labaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labaja schiet op doel. Roa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tevez rent richting de bal. Tevez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 58%, Bielsa FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportivo Videal - Bielsa FC 0:0

50e minuut.
Oswald passt de bal met de wreef. Nowiński met een sublieme pass. Coszach probeert naar een medespeler te passen. Tokarczyk is nu in balbezit. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... Lamia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jankowski onderschept slim de pass. François geeft een hoge lob. Tevez heeft problemen om de bal te vangen. Cudny is nu in balbezit. Cudny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportivo Videal - Bielsa FC 0:1

76e minuut.
Paskuda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. François probeert naar een medespeler te passen. Măldărăşanu is nu in balbezit. Cudny verovert de bal door een tackle van achteren. Cudny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Paskuda passt de bal met de wreef. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald geeft een lange en hoge pass. Tokarczyk rent richting de bal. Tokarczyk draait met de bal, schiet en ... Lamia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportivo Videal 59%, Bielsa FC 41%.
Sportivo Videal - Bielsa FC 0:1