Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasaje F.C. Skull Trooper
352 Tactiek 523 ATT
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk passt de bal in één keer door. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián draait met de bal, schiet en ... Bastianini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:1

5e minuut.
Ávila met een sublieme pass. Arano speelt de bal door. Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Unquen met de inworp. Ávila speelt de bal door. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ávila met een sublieme pass. Viczián rent richting de bal. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:2

16e minuut.
Herren geeft een hoge lob. Sobczyk is nu in balbezit. Viczián is nu in balbezit. Viczián schiet op doel. Bastianini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:3

19e minuut.
Gramatica is nu in balbezit. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila geeft de bal voor. Viczián rent richting de bal. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:4

21e minuut.
Delmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila rent richting de bal. Ávila passt de bal in één keer door. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sobczyk heeft problemen om de bal te vangen. Sobczyk probeert naar een medespeler te passen. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián schiet op doel. Bastianini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:5

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bastianini niet meer kan verder spelen. Leloir komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Cotta controleert de bal met de borst. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:6

31e minuut.
Mazzurco controleert de bal met de borst. Mazzurco onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ávila neemt de hoekschop. Viczián krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:7

33e minuut.
Ramallo rent richting de bal. Herren verovert de bal door een tackle van achteren. Herren met een sublieme pass. Schnaiderman rent richting de bal. Schnaiderman haalt uit met een fantastische trap. Leloir bokst de bal weg.

35e minuut.
Unquen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herren. Unquen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramallo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanon draait met de bal, schiet en ... Caçapava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Schnaiderman verovert de bal door een tackle van achteren. Schnaiderman passt de bal met de wreef. Viczián is nu in balbezit. Viczián draait met de bal, schiet en ... probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ávila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viczián is nu in balbezit. Viczián schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pinotti geeft de bal voor. Sobczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt de bal. Viczián rent richting de bal. Viczián draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk geeft een hoge lob. Schnaiderman is nu in balbezit. Schnaiderman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:8

41e minuut.
Sobczyk passt de bal zonder na te denken. Viczián is nu in balbezit. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... Leloir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:9

43e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een hoge lob. Viczián heeft problemen om de bal te vangen. Viczián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:10

44e minuut.
Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk speelt de bal door. Viczián is nu in balbezit. Viczián schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasaje F.C. 87%, Skull Trooper 13%.
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:11

46e minuut.
Guerberoff met een sublieme pass. Etchart rent richting de bal. Etchart geeft een lange en hoge pass. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:12

50e minuut.
Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila geeft een hoge lob. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián is nu in balbezit. Viczián haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:13

51e minuut.
Unquen verovert de bal door een tackle van achteren. Pinotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:14

52e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal in één keer door. Schnaiderman probeert naar een medespeler te passen. Viczián is nu in balbezit. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Herren probeert naar een medespeler te passen. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal zonder na te denken. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:15

60e minuut.
Ávila onderschept slim de pass. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Sobczyk rent richting de bal. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sobczyk is nu in balbezit. Sobczyk schiet op doel. probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ávila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viczián maakt een snoekduik en kopt de bal. Leloir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:16

68e minuut.
Sobczyk geeft een lange en hoge pass. Schnaiderman is nu in balbezit. Schnaiderman passt de bal in één keer door. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mazzurco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cotta de bal. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pinotti rent richting de bal. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Viczián rent richting de bal. Viczián schiet op doel. Leloir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:17

72e minuut.
Herren geeft de bal voor. Mazzurco kopt de bal weg. bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnaiderman verovert de bal door een tackle van achteren. Schnaiderman draait met de bal, schiet en ... Leloir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Leloir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cotta de bal. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Viczián is nu in balbezit. Viczián draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Unquen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pinotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Schnaiderman rent richting de bal. Schnaiderman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Leloir met een harde bal richting middenveld. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal met de wreef. Sobczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Herren bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren passt de bal zonder na te denken. Ramallo is nu in balbezit. Viczián onderschept slim de pass. Viczián draait met de bal, schiet en ... Paal! Leloir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Arano geeft de bal voor. is nu in balbezit. Viczián verovert de bal door een tackle van achteren. Viczián haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sobczyk rent richting de bal. Sobczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:18

83e minuut.
Gramatica is nu in balbezit. Schnaiderman onderschept slim de pass. Schnaiderman speelt de bal door. Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Schnaiderman kopt de bal weg. Pinotti rent richting de bal. Herren speelt de bal door. Viczián is nu in balbezit. Viczián haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Leloir trapt de bal weg van het doel. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Viczián rent richting de bal. Viczián schiet op doel. Leloir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schnaiderman rent richting de bal. Schnaiderman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Di Pietri onderschept slim de pass. Di Pietri geeft een hoge lob. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti geeft de bal voor. Viczián krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasaje F.C. 82%, Skull Trooper 18%.
Pasaje F.C. - Skull Trooper 0:18