Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San LorenzoPMY Juventud de Bernal
Normal Tactiek 5 3 1 2
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 39.3
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen solid


8e minuut.
La Manna is nu in balbezit. Marovelli onderschept slim de pass. Marovelli probeert naar een medespeler te passen. Garzon is nu in balbezit. Garzon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kon rent richting de bal. Kon geeft de bal voor. Catagnino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janošek is nu in balbezit. Janošek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Donnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Neto is nu in balbezit. Fernández Neto met een sublieme pass. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Ewiak de bal. Donnet begaat een overtreding. Ewiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Neto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ewiak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Janošek is nu in balbezit. Janošek geeft de bal voor. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon rent richting de bal. Garzon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Barbosa Carneiro is nu in balbezit. Barbosa Carneiro met een sublieme pass. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solnicky trapt de bal weg. Fernández Neto kopt de bal weg. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San LorenzoPMY - Juventud de Bernal 0:1

28e minuut.
Fernández Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula geeft een hoge lob. Ewiak rent richting de bal. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Marovelli probeert naar een medespeler te passen. Llanos speelt de bal door. Barbosa Carneiro speelt de bal door. Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Benza kopt de bal weg. Llanos speelt de bal door. Barbosa Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San LorenzoPMY 85%, Juventud de Bernal 15%.
San LorenzoPMY - Juventud de Bernal 0:1

64e minuut.
Fernández Neto is nu in balbezit. Fernández Neto speelt de bal door. Kon is nu in balbezit. Ewiak onderschept slim de pass. Ewiak draait met de bal, schiet en ... Solnicky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Donnet is nu in balbezit. Barbosa Carneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa Carneiro geeft de bal voor. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San LorenzoPMY - Juventud de Bernal 0:2

68e minuut.
Katz geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Phillip. Goede buitenspelval van de verdediging. Fernández Neto neemt vlug de vrije trap. Daar is Garzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garzon haalt uit met een fantastische trap. Solnicky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ewiak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
San LorenzoPMY - Juventud de Bernal 0:3

73e minuut.
Garzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzon passt de bal zonder na te denken. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San LorenzoPMY - Juventud de Bernal 0:4

78e minuut.
Islas geeft de bal voor. Klungelig pakt La Manna de bal. Marovelli verovert de bal door een tackle van achteren. Marovelli passt de bal met de wreef. Llanos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Llanos geeft een lange en hoge pass. Janošek is nu in balbezit. Ewiak rent richting de bal. Janošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janošek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Janošek met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbosa Carneiro de bal. Barbosa Carneiro met een sublieme pass. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak schiet op doel. Solnicky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San LorenzoPMY 88%, Juventud de Bernal 12%.
San LorenzoPMY - Juventud de Bernal 0:4