Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
davoneta Limay F.C.
Normal Tactiek Amistoso
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen very good


5e minuut.
Załęski verovert de bal door een tackle van achteren. Załęski passt de bal in één keer door. Jánosy probeert naar een medespeler te passen. Shemer controleert de bal met de borst. Shemer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bresciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:1

6e minuut.
Aspero met een sublieme pass. Tatavitto heeft problemen om de bal te vangen. Shemer verovert de bal door een tackle van achteren. Shemer haalt uit met een fantastische trap. Ivarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanabria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:2

9e minuut.
Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer passt de bal zonder na te denken. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. Sanabria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:3

12e minuut.
Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer passt de bal zonder na te denken. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Sanabria probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Selvaggio speelt de bal door. Miecugow rent richting de bal. Miecugow geeft een hoge lob. Shemer rent richting de bal. Ivarz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ciechanowski geeft een lange en hoge pass. Etxaniz kopt de bal weg. Bresciani is nu in balbezit. Jánosy is nu in balbezit. Jánosy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Jánosy passt de bal zonder na te denken. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz rent richting de bal. Shemer onderschept slim de pass. Shemer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:4

25e minuut.
Ciechanowski speelt de bal door. Jánosy is nu in balbezit. Jánosy passt de bal in één keer door. Daar is Shemer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:5

27e minuut.
Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani passt de bal in één keer door. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer draait met de bal, schiet en ... Sanabria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:6

30e minuut.
Ivarz kopt de bal weg. Selvaggio speelt de bal door. Klungelig pakt Shemer de bal. Jánosy rent richting de bal. Jánosy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jánosy speelt de bal door. Shemer is nu in balbezit. Shemer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivarz de bal onder controle te krijgen. Bresciani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scarpino. Shemer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jánosy met een snel genomen vrije trap. Shemer krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Etxaniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:7

39e minuut.
Ciechanowski speelt de bal door. Bresciani is nu in balbezit. Jánosy met een sublieme pass. Klungelig pakt Shemer de bal. Shemer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:8

41e minuut.
Shemer verovert de bal door een tackle van achteren. Shemer geeft een lange en hoge pass. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ciechanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechanowski met een sublieme pass. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel. Etxaniz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanabria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: davoneta 77%, Limay F.C. 23%.
davoneta - Limay F.C. 0:8

46e minuut.
Aspero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechanowski onderschept slim de pass. Ciechanowski probeert naar een medespeler te passen. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer draait met de bal, schiet en ... Paal!

47e minuut.
Etxaniz geeft een hoge lob. Babington kopt de bal weg. Ciechanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Daar is Shemer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciechanowski rent richting de bal. Ciechanowski speelt de bal door. Bresciani rent richting de bal. Bresciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:9

51e minuut.
Selvaggio neemt de hoekschop. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Selvaggio kopt de bal weg. Shemer is nu in balbezit. Shemer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ivarz kopt de bal weg. Selvaggio is nu in balbezit. Scarpino onderschept slim de pass. Shemer is nu in balbezit. Shemer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:10

58e minuut.
Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy met een sublieme pass. Shemer rent richting de bal. Shemer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:11

61e minuut.
Klungelig pakt Shemer de bal. Shemer passt de bal met de wreef. Jánosy rent richting de bal. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:12

62e minuut.
Aspero heeft problemen om de bal te vangen. Ciechanowski onderschept slim de pass. Ciechanowski passt de bal zonder na te denken. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ciechanowski kopt de bal weg. Jánosy heeft problemen om de bal te vangen. Jánosy passt de bal zonder na te denken. Shemer is nu in balbezit. Shemer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:13

64e minuut.
Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspero rent richting de bal. Bresciani maakt een afschuwelijke overtreding. Bresciani krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ciechanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Selvaggio de bal. Selvaggio probeert naar een medespeler te passen. Shemer is nu in balbezit. Shemer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:14

68e minuut.
Ciechanowski met een sublieme pass. Bresciani rent richting de bal. Bresciani passt de bal zonder na te denken. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio passt de bal met de wreef. Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani draait met de bal, schiet en ... Sanabria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:15

71e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sanabria niet meer kan verder spelen. Pashkus komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Selvaggio met de inworp. Ciechanowski rent richting de bal. Ciechanowski passt de bal zonder na te denken. Selvaggio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechanowski rent richting de bal. Ciechanowski met een sublieme pass. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:16

75e minuut.
Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio passt de bal zonder na te denken. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer passt de bal in één keer door. Bresciani rent richting de bal. Bresciani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jánosy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ciechanowski probeert naar een medespeler te passen. Jánosy heeft problemen om de bal te vangen. Jánosy passt de bal in één keer door. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ciechanowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bresciani de bal. Bresciani passt de bal zonder na te denken. Jánosy is nu in balbezit. Jánosy schiet op doel. Pashkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Bresciani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciani passt de bal zonder na te denken. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemer draait met de bal, schiet en ... Pashkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:17

86e minuut.
Bresciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani passt de bal in één keer door. Camacho is nu in balbezit. Selvaggio rent richting de bal. Selvaggio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Beraldi geeft een hoge lob. Ciechanowski is nu in balbezit. Ciechanowski passt de bal in één keer door. Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Beraldi kopt de bal weg. Jánosy speelt de bal door. Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciani is nu in balbezit. Bresciani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
davoneta - Limay F.C. 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: davoneta 87%, Limay F.C. 13%.
davoneta - Limay F.C. 0:18