Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urquiza Cf Ave fenix
Normal Tactiek Normal O
32% Balbezit 68%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 52.6
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Obilić is nu in balbezit. Kokoška is nu in balbezit. Kokoška geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vetrák de bal. Vetrák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Petkovski rent richting de bal. Petkovski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Malpas de bal. Malpas geeft de bal voor. Vetrák springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mastrodomenico verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrodomenico probeert naar een medespeler te passen. Malpas met een sublieme pass. Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrák draait met de bal, schiet en ... Firmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:1

8e minuut.
Napierała geeft de bal voor. Petkovski kan de bal niet met de borst controleren. Vetrák rent richting de bal. Vetrák schiet op doel. Firmat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:2

9e minuut.
Napierała met een sublieme pass. Kokoška rent richting de bal. Kokoška passt de bal met de wreef. Napierała is nu in balbezit. Napierała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Napierała passt de bal in één keer door. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas met een sublieme pass. Vetrák is nu in balbezit. Vetrák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:3

15e minuut.
Faerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała is nu in balbezit. Napierała passt de bal zonder na te denken. Vetrák heeft problemen om de bal te vangen. Vetrák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Firmat trapt de bal weg. Kokoška kopt de bal weg. Napierała probeert naar een medespeler te passen. Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrák draait met de bal, schiet en ... Paal! Firmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Petkovski met een sublieme pass. Malpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malpas geeft een hoge lob. Vetrák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:4

18e minuut.
Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała is nu in balbezit. Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:5

20e minuut.
Petkovski speelt de bal door. Napierała probeert naar een medespeler te passen. Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrák draait met de bal, schiet en ... Firmat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:6

21e minuut.
Petkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Petkovski speelt de bal door. Vetrák heeft problemen om de bal te vangen. Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vetrák rent richting de bal. Vetrák draait met de bal, schiet en ... Firmat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Faerman rent richting de bal. Napierała onderschept slim de pass. Napierała speelt de bal door. Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrák draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kokoška kopt de bal weg. Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała is nu in balbezit. Napierała haalt uit met een fantastische trap. Belaga probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Napierała rent richting de bal. Napierała geeft de bal voor. Belaga verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kokoška geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Firmat bokst de bal weg. Vetrák krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:7

28e minuut.
Doeltrap. Marinović met een harde bal richting middenveld. Napierała kopt de bal weg. Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrák schiet op doel. Firmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:8

30e minuut.
Kokoška geeft de bal voor. Vetrák kopt de bal weg. Belaga rent richting de bal. Napierała onderschept slim de pass. Napierała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Firmat trapt de bal weg van het doel. Malpas kopt de bal weg. Vetrák is nu in balbezit. Vetrák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:9

33e minuut.
Inworp. Kokoška met een snelle inworp. Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała geeft een lange en hoge pass. Vetrák springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:10

34e minuut.
Reynolds trapt de bal weg van het doel. Napierała is nu in balbezit. Napierała passt de bal in één keer door. Vetrák rent richting de bal. Vetrák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:11

37e minuut.
Napierała geeft de bal voor. Petkovski maakt een snoekduik en kopt de bal. Vetrák heeft problemen om de bal te vangen. Vetrák draait met de bal, schiet en ... Firmat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:12

39e minuut.
Belaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petkovski met een snelle inworp. Napierała heeft problemen om de bal te vangen. Napierała met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Napierała passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mastrodomenico de bal. Mastrodomenico probeert naar een medespeler te passen. Petkovski is nu in balbezit. Petkovski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Obilić kopt de bal weg. Vetrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Faerman maakt een afschuwelijke overtreding. Faerman krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Maini de bal onder controle te krijgen. Vetrák is nu in balbezit. Vetrák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkovski. Barrientos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López komt het veld opgelopen. Palermo komt het veld opgelopen. Parra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urquiza Cf 82%, Ave fenix 18%.
Urquiza Cf - Ave fenix 0:12

46e minuut.
Glinsky komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Faerman is nu in balbezit. Obilić verovert de bal door een tackle van achteren. Obilić probeert naar een medespeler te passen. Napierała rent richting de bal. Napierała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkovski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palermo de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Obilić is nu in balbezit. Obilić passt de bal zonder na te denken. Parra speelt de bal door. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:13

53e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Napierała kopt de bal weg. Palermo heeft problemen om de bal te vangen. Napierała is nu in balbezit. Napierała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Palermo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Belaga de bal onder controle te krijgen. Napierała rent richting de bal. Napierała schiet op doel. Firmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:14

56e minuut.
Obilić is nu in balbezit. Obilić passt de bal in één keer door. Petkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovski geeft een hoge lob. Palermo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:15

60e minuut.
López geeft een hoge lob. Boadle controleert de bal met de borst. Napierała rent richting de bal. Napierała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:16

61e minuut.
Obilić is nu in balbezit. Obilić speelt de bal door. Palermo rent richting de bal. Palermo schiet op doel. Firmat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:17

63e minuut.
López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obilić probeert naar een medespeler te passen. Parra probeert naar een medespeler te passen. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:18

65e minuut.
López speelt de bal door. Petkovski probeert de bal met de borst te controleren. Petkovski probeert naar een medespeler te passen. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Obilić de bal. Obilić passt de bal met de wreef. Napierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Napierała schiet op doel. Firmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, López zal de hoekschop nemen. Petkovski kopt de bal weg. Daar is Palermo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palermo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Pascualli rent richting de bal. Mastrodomenico onderschept slim de pass. Mastrodomenico probeert naar een medespeler te passen. Napierała is nu in balbezit. Napierała draait met de bal, schiet en ... Firmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:19

75e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra probeert naar een medespeler te passen. Napierała rent richting de bal. Napierała geeft een hoge lob. Palermo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:20

77e minuut.
Obilić passt de bal met de wreef. Parra speelt de bal door. Petkovski rent richting de bal. Napierała is nu in balbezit. Napierała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
López is nu in balbezit. López passt de bal zonder na te denken. Napierała speelt de bal door. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Parra speelt de bal door. Petkovski speelt de bal door. Palermo is nu in balbezit. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Firmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Napierała is nu in balbezit. Napierała haalt uit met een fantastische trap. Firmat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:21

87e minuut.
Klungelig pakt Napierała de bal. Obilić is nu in balbezit. Obilić passt de bal in één keer door. Napierała is nu in balbezit. Napierała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Palermo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrientos rent richting de bal. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Napierała rent richting de bal. Napierała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Ave fenix 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urquiza Cf 88%, Ave fenix 12%.
Urquiza Cf - Ave fenix 0:22