Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnasia LP Patria Grande
Normal Tactiek 523cc
34% Balbezit 66%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Teodovich rent richting de bal. Teodovich speelt de bal door. Melipichun rent richting de bal. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:1

11e minuut.
Montecinos speelt de bal door. D’Anvers is nu in balbezit. D’Anvers passt de bal zonder na te denken. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:2

14e minuut.
Ormeño is nu in balbezit. D’Anvers verovert de bal door een tackle van achteren. D’Anvers passt de bal zonder na te denken. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Guarda trapt de bal weg. Klungelig pakt Lasorba de bal. Torre met een sublieme pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:3

26e minuut.
de la Cruz kopt de bal weg. Schlosser is nu in balbezit. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Bursten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:4

32e minuut.
Bursten trapt de bal weg van het doel. D’Anvers kopt de bal weg. Ormeño heeft problemen om de bal te vangen. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:5

32e minuut.
Bernues probeert naar een medespeler te passen. De La Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Bernues rent richting de bal. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
D’Anvers passt de bal zonder na te denken. Daar is Teodovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodovich passt de bal met de wreef. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:6

38e minuut.
Teodovich speelt de bal door. Ormeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Bursten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:7

42e minuut.
Schlosser trapt de bal weg van het doel. Daar is Calcerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasorba is nu in balbezit. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Torre met een sublieme pass. Melipichun rent richting de bal. Melipichun geeft de bal voor. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mindikowski komt het veld opgelopen. Araúz komt het veld opgelopen. Villafraz komt het veld opgelopen. Blanco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasia LP 69%, Patria Grande 31%.
Gimnasia LP - Patria Grande 0:7

49e minuut.
Araúz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blanco zal de hoekschop nemen. Mindikowski kopt de bal weg. Villafraz controleert de bal met de borst. Villafraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:8

52e minuut.
Ormeño geeft de bal voor. Inworp. Blanco met een snelle inworp. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz schiet op doel. Bursten bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:9

57e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Calcerini heeft problemen om de bal te vangen. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz schiet op doel. Bursten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:10

58e minuut.
Klungelig pakt Calcerini de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Schlosser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Villafraz probeert naar een medespeler te passen. Torre rent richting de bal. Torre passt de bal in één keer door. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:11

62e minuut.
De La Rosa rent richting de bal. De La Rosa probeert naar een medespeler te passen. Lasorba rent richting de bal. Villafraz onderschept slim de pass. Villafraz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bursten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:12

72e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Calcerini geeft een lange en hoge pass. Teodovich kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Doeltrap. Gracián met een harde bal richting middenveld. Teodovich controleert de bal met de borst. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Teodovich probeert de bal aan de voet te houden. Lasorba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villafraz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Pautasso geeft een hoge lob. Inworp. Mindikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Bursten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:13

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blanco zal de hoekschop nemen. Mindikowski is nu in balbezit. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap. Gracián probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasia LP - Patria Grande 0:14

86e minuut.
Torre passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz haalt uit met een fantastische trap. Schlosser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasia LP 84%, Patria Grande 16%.
Gimnasia LP - Patria Grande 0:14