Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1979fc C.A. Vetere
Normal Tactiek s4adelante24wd3
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 41
average Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato passt de bal in één keer door. Daar is Sittmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medell is nu in balbezit. Medell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Fernández Azzato geeft een hoge lob. Penacino is nu in balbezit. Medell onderschept slim de pass. Medell haalt uit met een fantastische trap. Weckesser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Fuldner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sittmann de bal. Sittmann probeert naar een medespeler te passen. Sittmann rent richting de bal. Sittmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sittmann speelt de bal door. Daar is Sittmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Azzato is nu in balbezit. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ivaldi geeft een lange en hoge pass. Medell met een sublieme pass. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Rogendorf probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sittmann speelt de bal door. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato passt de bal zonder na te denken. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann schiet op doel. Weckesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sittmann speelt de bal door. Klungelig pakt Fernández Azzato de bal. Fernández Azzato probeert naar een medespeler te passen. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap. Weckesser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pratto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Medell de bal. Medell probeert naar een medespeler te passen. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pratto met de inworp. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann geeft een lange en hoge pass. Fernández Azzato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pratto met de inworp. Andino verovert de bal door een tackle van achteren. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann schiet op doel. Esnaider probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Rogendorf is nu in balbezit. Fernández Azzato verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Azzato speelt de bal door. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sittmann met een sublieme pass. Penacino is nu in balbezit. Medell onderschept slim de pass. Medell haalt uit met een fantastische trap. Weckesser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Del Pozo geeft een lange en hoge pass. Pratto kopt de bal weg. Medell probeert naar een medespeler te passen. Sittmann rent richting de bal. Sittmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sittmann rent richting de bal. Medell speelt de bal door. Ivaldi speelt de bal door. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaldi met een snelle inworp. Sittmann rent richting de bal. Sittmann geeft een lange en hoge pass. Medell maakt een snoekduik en kopt de bal. Weckesser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Azzato rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:1

39e minuut.
Pratto is nu in balbezit. Andino rent richting de bal. Pratto onderschept slim de pass. Pratto geeft de bal voor. Medell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:2

43e minuut.
Fischer speelt de bal door. Fuldner rent richting de bal. Fuldner passt de bal met de wreef. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:3

44e minuut.
Fernández Azzato is nu in balbezit. Medell rent richting de bal. Medell passt de bal met de wreef. Sittmann rent richting de bal. Sittmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rogendorf trapt de bal weg van het doel. Trotta kopt de bal weg. Ivaldi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Medell de bal. Sittmann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1979fc 76%, C.A. Vetere 24%.
1979fc - C.A. Vetere 0:4

48e minuut.
Monzón onderschept slim de pass. Barruti rent richting de bal. Barruti geeft de bal voor. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato schiet op doel. Weckesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Azzato is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:5

65e minuut.
Del Pozo speelt de bal door. Sittmann probeert naar een medespeler te passen. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Weckesser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:6

66e minuut.
Sittmann is nu in balbezit. Sittmann passt de bal met de wreef. Medell probeert naar een medespeler te passen. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:7

72e minuut.
Medell onderschept slim de pass. Medell probeert naar een medespeler te passen. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Weckesser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:8

72e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Esnaider is nu in balbezit. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Del Pozo geeft de bal voor. Rogendorf is nu in balbezit. Esnaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:9

76e minuut.
Sanguinetti is nu in balbezit. Fernández Azzato is nu in balbezit. Fernández Azzato geeft een lange en hoge pass. Medell maakt een snoekduik en kopt de bal. Weckesser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:10

80e minuut.
Del Pozo kopt de bal weg. Medell met een sublieme pass. Rogendorf met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández Azzato de bal. Fernández Azzato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sittmann is nu in balbezit. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell passt de bal in één keer door. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:11

85e minuut.
Trotta met een sublieme pass. Sanguinetti is nu in balbezit. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Sittmann rent richting de bal. Rogendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann met een sublieme pass. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1979fc - C.A. Vetere 0:12

90e minuut.
Sittmann verovert de bal door een tackle van achteren. Sittmann met een sublieme pass. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fernández Azzato de bal. Fernández Azzato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Weckesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1979fc 79%, C.A. Vetere 21%.
1979fc - C.A. Vetere 0:12