Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tesla FC Deportivo py
Normal Tactiek 001
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten average
average Passen solid
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Aronna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćirić is nu in balbezit. Ćirić passt de bal in één keer door. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesla FC - Deportivo py 0:1

8e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu geeft een hoge lob. Daar is Magrane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gujdár rent richting de bal. Gujdár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Scheffer heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu passt de bal in één keer door. Bernal geeft de bal voor. Dello Rosso springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Romario probeert naar een medespeler te passen. Dello Rosso is nu in balbezit. La Gamba is nu in balbezit. Dello Rosso onderschept slim de pass. Dello Rosso haalt uit met een fantastische trap. Niza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Yacob rent richting de bal. Yacob geeft de bal voor. Daar is Peñalvert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tesla FC - Deportivo py 1:1

34e minuut.
Dello Rosso passt de bal met de wreef. Ćirić probeert naar een medespeler te passen. Gujdár kan de bal niet met de borst controleren. Gujdár schiet op doel. Niza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesla FC - Deportivo py 1:2

38e minuut.
Drugă passt de bal zonder na te denken. Dello Rosso is nu in balbezit. Dello Rosso met een sublieme pass. Gujdár rent richting de bal. Gujdár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tesla FC 76%, Deportivo py 24%.
Tesla FC - Deportivo py 1:2

47e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Ćirić rent richting de bal. Ćirić speelt de bal door. Gujdár is nu in balbezit. Gujdár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Scheffer onderschept slim de pass. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal speelt de bal door. Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Ince begaat een overtreding. Bălănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălănescu met een snel genomen vrije trap. Magrane kopt de bal weg. Romario rent richting de bal. Romario geeft de bal voor. Doreski heeft problemen om de bal te vangen. Niza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gujdár is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesla FC - Deportivo py 1:3

55e minuut.
Orfali komt het veld opgelopen. Romario raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yazıcıoğlu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gujdár schiet op doel. Na een snelle pass probeert Doreski de bal onder controle te krijgen. Dello Rosso rent richting de bal. Dello Rosso haalt uit met een fantastische trap. Niza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
La Gamba rent richting de bal. La Gamba geeft een lange en hoge pass. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Orfali onderschept slim de pass. Orfali draait met de bal, schiet en ... Arsenescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Niza speelt de bal door. Yazıcıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Yazıcıoğlu passt de bal in één keer door. Dello Rosso rent richting de bal. Dello Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tesla FC - Deportivo py 1:4

74e minuut.
Bălănescu met een sublieme pass. Ćirić is nu in balbezit. Ćirić passt de bal met de wreef. Dello Rosso rent richting de bal. Dello Rosso haalt uit met een fantastische trap. Niza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Aronna rent richting de bal. Peñalvert verovert de bal door een tackle van achteren. Bălănescu speelt de bal door. Gujdár is nu in balbezit. Gujdár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bernal passt de bal zonder na te denken. Magrane is nu in balbezit. Gujdár onderschept slim de pass. Dello Rosso rent richting de bal. Dello Rosso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tesla FC 81%, Deportivo py 19%.
Tesla FC - Deportivo py 1:4