Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La indioneta alexclub
433 Tactiek S .A W 1
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten solide
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Godzina geeft een lange en hoge pass. Fairfield speelt de bal door. Godzina kopt de bal weg. Klungelig pakt Cândido de bal. Cândido draait met de bal, schiet en ... Fairfield verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cândido krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pantić rent richting de bal. Radziwill rent richting de bal. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić draait met de bal, schiet en ... Fairfield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - alexclub 0:1

8e minuut.
Amelli speelt de bal door. Cândido rent richting de bal. Wincort rent richting de bal. Cândido is nu in balbezit. Cândido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - alexclub 0:2

12e minuut.
Cândido is nu in balbezit. Cândido probeert naar een medespeler te passen. Pantić probeert naar een medespeler te passen. Amelli is nu in balbezit. Amelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Cândido verovert de bal door een tackle van achteren. Cândido draait met de bal, schiet en ... Daar is Luscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amelli rent richting de bal. Amelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Amelli probeert naar een medespeler te passen. Cândido rent richting de bal. Wincort tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wincort krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pantić probeert naar een medespeler te passen. Amelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelli speelt de bal door. Daar is Cândido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cândido haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Graziani rent richting de bal. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić met een sublieme pass. Amelli controleert de bal met de borst. Amelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Luscher is nu in balbezit. Amelli onderschept slim de pass. Amelli speelt de bal door. Cândido rent richting de bal. Cândido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wincort kopt de bal weg. Sendoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godzina met een sublieme pass. Cândido heeft problemen om de bal te vangen. Cândido schiet op doel. Fairfield bokst de bal weg. Amelli probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fairfield niet meer kan verder spelen. Kosacoff komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Fiutowski kopt de bal weg. Godzina is nu in balbezit. Godzina passt de bal zonder na te denken. Cândido bereikt de bal nog maar net als eerste. Cândido haalt uit met een fantastische trap. Kosacoff bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - alexclub 0:3

41e minuut.
Pantić speelt de bal door. Cândido rent richting de bal. Cândido draait met de bal, schiet en ... Kremer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radziwill onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - alexclub 0:4

45e minuut.
Pantić probeert naar een medespeler te passen. Amelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelli speelt de bal door. Cândido bereikt de bal nog maar net als eerste. Cândido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La indioneta 89%, alexclub 11%.
La indioneta - alexclub 0:4

46e minuut.
Daar is Biagini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godzina is nu in balbezit. Godzina passt de bal met de wreef. Amelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelli draait met de bal, schiet en ... Kosacoff bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - alexclub 0:5

51e minuut.
Klungelig pakt Amelli de bal. Pantić rent richting de bal. Pantić met een sublieme pass. Amelli is nu in balbezit. Amelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - alexclub 0:6

57e minuut.
Pantić kopt de bal weg. Amelli heeft problemen om de bal te vangen. Amelli passt de bal met de wreef. Cândido is nu in balbezit. Cândido haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Pantić met een snelle inworp. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak geeft een lange en hoge pass. Daar is Cândido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cândido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Godzina onderschept slim de pass. Godzina met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantić de bal. Pantić probeert naar een medespeler te passen. Amelli is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - alexclub 0:7

72e minuut.
Godzina speelt de bal door. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić met een sublieme pass. Cândido is nu in balbezit. Cândido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kosacoff speelt de bal door. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić met een sublieme pass. Amelli is nu in balbezit. Amelli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Amelli probeert naar een medespeler te passen. Cândido rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kremer ... Strafschop! Kremer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cândido raakt geblesseerd tijdens het duel. Kremer speelt de bal door. Amelli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Pantić geeft een lange en hoge pass. Fiutowski is nu in balbezit. Cândido bereikt de bal nog maar net als eerste. Cândido schiet op doel. Kosacoff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La indioneta - alexclub 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La indioneta 89%, alexclub 11%.
La indioneta - alexclub 0:8