Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallerito Perdón Futbol
Normal Tactiek Auto Mate
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 55.6
poor Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Mondano rent richting de bal. Mondano speelt de bal door. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mannara de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Garibaldi met een sublieme pass. Andrássy met een sublieme pass. Mondano probeert naar een medespeler te passen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Depascale bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibaldi onderschept slim de pass. Garibaldi passt de bal met de wreef. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy geeft een hoge lob. Baier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mordak is nu in balbezit. Mordak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:1

20e minuut.
Mondano geeft de bal voor. Baier speelt de bal door. Mondano kopt de bal weg. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:2

23e minuut.
Doeltrap. Mannara trapt de bal weg van het doel. Mondano probeert naar een medespeler te passen. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:3

25e minuut.
Mondano met een sublieme pass. Garibaldi geeft de bal voor. Mondano is nu in balbezit. Mondano geeft de bal voor. Mordak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:4

28e minuut.
Garibaldi speelt de bal door. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy passt de bal zonder na te denken. Mordak is nu in balbezit. Mordak schiet op doel. Baier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ... Baier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:5

30e minuut.
Garibaldi speelt de bal door. Andrássy rent richting de bal. Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Baier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:6

32e minuut.
Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy geeft een hoge lob. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mannara de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andrássy zal de hoekschop nemen. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Baier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Depascale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ... Baier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:7

37e minuut.
Andrássy geeft een hoge lob. Mannara kopt de bal weg. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak onderschept slim de pass. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Kowal de bal. Andrássy rent richting de bal. Andrássy passt de bal met de wreef. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Cotello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotello passt de bal in één keer door. Garibaldi speelt de bal door. Andrássy geeft de bal voor. Mordak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallerito 75%, Perdón Futbol 25%.
Tallerito - Perdón Futbol 0:8

46e minuut.
Šašić geeft een lange en hoge pass. Achaval heeft problemen om de bal te vangen. Mordak onderschept slim de pass. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:9

49e minuut.
Baier speelt de bal door. Mondano probeert de bal met de borst te controleren. Mondano probeert naar een medespeler te passen. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Garibaldi rent richting de bal. Garibaldi geeft een hoge lob. Achaval heeft problemen om de bal te vangen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:10

57e minuut.
Cotello verovert de bal door een tackle van achteren. Garibaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibaldi geeft een hoge lob. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:11

63e minuut.
Daar is Nas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nas probeert naar een medespeler te passen. Andrássy met een sublieme pass. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Baier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:12

66e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi passt de bal met de wreef. Andrássy geeft een lange en hoge pass. Mordak springt en kopt de bal. Baier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:13

67e minuut.
Absatz passt de bal met de wreef. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez is nu in balbezit. Mordak onderschept slim de pass. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:14

71e minuut.
Andrássy rent richting de bal. Andrássy geeft een hoge lob. Daar is Mordak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:15

73e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi met een sublieme pass. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy geeft een hoge lob. Mordak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:16

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baier trapt de bal weg van het doel. Mondano kopt de bal weg. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:17

80e minuut.
Mannara geeft een lange en hoge pass. Raipani kopt de bal weg. Zuccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak onderschept slim de pass. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:18

83e minuut.
Segovia neemt vlug de vrije trap. Mondano rent richting de bal. Mondano met een sublieme pass. Klungelig pakt Mordak de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ... Baier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mondano probeert de bal met de borst te controleren. Mondano geeft een hoge lob. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Baier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:19

89e minuut.
Kowal probeert naar een medespeler te passen. Andrássy geeft een hoge lob. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ... Baier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallerito - Perdón Futbol 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallerito 81%, Perdón Futbol 19%.
Tallerito - Perdón Futbol 0:20