Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Verde 19 Defensor Sporting Club
Normal Tactiek MUCHO HUEVO!!
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 39.2
matig Schieten formidabel
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


9e minuut.
Babington kopt de bal weg. Klungelig pakt Crosa de bal. Mayol probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Crosa kopt de bal weg. Kõiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõiv passt de bal met de wreef. Mayol rent richting de bal. Mayol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Mayol is nu in balbezit. Mayol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:1

15e minuut.
Kõiv passt de bal in één keer door. Mayol is nu in balbezit. Mayol passt de bal zonder na te denken. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:2

16e minuut.
Babington geeft de bal voor. Klungelig pakt Hauche de bal. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:3

21e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal zonder na te denken. Daar is Postiglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayol is nu in balbezit. Mayol draait met de bal, schiet en ... Saiegh bokst de bal weg.

24e minuut.
Kõiv speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal met de wreef. Mayol rent richting de bal. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chiape is nu in balbezit. Van Riel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Riel passt de bal met de wreef. Mayol is nu in balbezit. Mayol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chiape rent richting de bal. Chiape geeft een lange en hoge pass. Babington met een sublieme pass. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol schiet op doel. Saiegh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Petronacci met een sublieme pass. Babington is nu in balbezit. Babington passt de bal met de wreef. Daar is Mayol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayol draait met de bal, schiet en ... Saiegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol passt de bal met de wreef. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Saiegh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:4

29e minuut.
Balut speelt de bal door. Castagno rent richting de bal. Mayol met een sublieme pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kõiv probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes speelt de bal door. Mayol rent richting de bal. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Van Riel is nu in balbezit. Van Riel speelt de bal door. Mayol met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Saiegh trapt de bal weg van het doel. Petronacci kopt de bal weg. Daar is Hauche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Petronacci rent richting de bal. Petronacci passt de bal zonder na te denken. Paredes met een sublieme pass. Mayol heeft problemen om de bal te vangen. Mayol haalt uit met een fantastische trap. Saiegh bokst de bal weg. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:5

39e minuut.
Kõiv geeft de bal voor. Schussheim heeft problemen om de bal te vangen. Mayol rent richting de bal. Mayol haalt uit met een fantastische trap. Saiegh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:6

40e minuut.
Mayol is nu in balbezit. Mayol passt de bal zonder na te denken. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayol rent richting de bal. Mayol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Verde 19 82%, Defensor Sporting Club 18%.
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:6

48e minuut.
Kõiv is nu in balbezit. Kõiv speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:7

50e minuut.
Schussheim is nu in balbezit. Schussheim speelt de bal door. Klungelig pakt Baraldi de bal. Mayol rent richting de bal. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:8

52e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal in één keer door. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:9

52e minuut.
Castagno passt de bal in één keer door. Alice bereikt de bal nog maar net als eerste. Alice passt de bal met de wreef. Mayol rent richting de bal. Mayol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:10

54e minuut.
Petronacci geeft een hoge lob. Postiglione heeft problemen om de bal te vangen. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:11

57e minuut.
Petronacci passt de bal zonder na te denken. Kõiv is nu in balbezit. Kõiv probeert naar een medespeler te passen. Mayol rent richting de bal. Mayol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chiape is nu in balbezit. Van Riel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Riel met een sublieme pass. Mayol rent richting de bal. Mayol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:12

62e minuut.
Baraldi passt de bal met de wreef. Babington speelt de bal door. Mayol rent richting de bal. Mayol schiet op doel. Saiegh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:13

65e minuut.
Kõiv onderschept slim de pass. Kõiv geeft een hoge lob. Mayol kopt de bal weg. Van Riel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Riel haalt uit met een fantastische trap. Saiegh bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Van Riel de bal. Babington bereikt de bal nog maar net als eerste. Babington geeft een lange en hoge pass. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:14

74e minuut.
Castagno is nu in balbezit. Castagno passt de bal zonder na te denken. Crosa kan de bal niet met de borst controleren. Mayol is nu in balbezit. Mayol schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:15

79e minuut.
Mayol rent richting de bal. Mayol met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:16

87e minuut.
Chiape rent richting de bal. Van Riel verovert de bal door een tackle van achteren. Van Riel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Postiglione de bal onder controle te krijgen. Saiegh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Babington kopt de bal weg. Mayol is nu in balbezit. Mayol passt de bal zonder na te denken. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Petronacci kopt de bal weg. Paredes met een sublieme pass. Mayol heeft problemen om de bal te vangen. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Verde 19 78%, Defensor Sporting Club 22%.
El Verde 19 - Defensor Sporting Club 0:16