Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Versalles FC Once Obreros
Normal Tactiek Los del diome
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Stankov speelt de bal door. Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann passt de bal zonder na te denken. Brack is nu in balbezit. Brack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:1

10e minuut.
Janota rent richting de bal. Janota speelt de bal door. Klungelig pakt Stankov de bal. Stankov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Michelagnoli passt de bal zonder na te denken. Juan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavala. Juan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brisky neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Brack verovert de bal door een tackle van achteren. Janota is nu in balbezit. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack haalt uit met een fantastische trap. Elchechoury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:2

17e minuut.
Lucesole passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lalanne de bal. Velázquez rent richting de bal. Brack verovert de bal door een tackle van achteren. Brack draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Bouza speelt de bal door. Daar is Kreynes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreynes met een sublieme pass. Brack is nu in balbezit. Brack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:3

26e minuut.
Lucesole met een sublieme pass. Brisky rent richting de bal. Michelagnoli met een sublieme pass. Brack is nu in balbezit. Brack draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabino met de inworp. Stankov rent richting de bal. Stankov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velázquez de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stankov zal de hoekschop nemen. Brack is nu in balbezit. Janota is nu in balbezit. Janota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:4

34e minuut.
Janota geeft de bal voor. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack onderschept slim de pass. Brack draait met de bal, schiet en ... Elchechoury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:5

35e minuut.
Bouza kopt de bal weg. Daar is Michelagnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janota speelt de bal door. Brack is nu in balbezit. Brack schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fuhrmann is nu in balbezit. Brack rent richting de bal. Fuhrmann is nu in balbezit. Brack rent richting de bal. Brack draait met de bal, schiet en ... Elchechoury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:6

36e minuut.
Juan passt de bal in één keer door. Velázquez rent richting de bal. Velázquez geeft een hoge lob. Brack rent richting de bal. Brack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Juan kopt de bal weg. Janota bereikt de bal nog maar net als eerste. Janota met een sublieme pass. Brack is nu in balbezit. Brack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Alofantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alofantv geeft de bal voor. Cannals heeft problemen om de bal te vangen. Brack is nu in balbezit. Brack draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versalles FC 81%, Once Obreros 19%.
Versalles FC - Once Obreros 0:7

47e minuut.
Sabino speelt de bal door. Zavala speelt de bal door. Fuhrmann probeert naar een medespeler te passen. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Elchechoury maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stankov kopt de bal weg. Velázquez rent richting de bal. Brack onderschept slim de pass. Brack draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Elchechoury trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stankov met een snelle inworp. Janota rent richting de bal. Janota geeft een lange en hoge pass. Elchechoury bokst de bal weg.

56e minuut.
Elchechoury met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuhrmann rent richting de bal. Fuhrmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Sarkany bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino onderschept slim de pass. Sabino geeft een hoge lob. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Janota rent richting de bal. Janota geeft een hoge lob. Brack is nu in balbezit. Brack draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kreynes met de inworp. Janota is nu in balbezit. Janota speelt de bal door. Brack heeft problemen om de bal te vangen. Brack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Brack passt de bal met de wreef. Janota heeft problemen om de bal te vangen. Brack rent richting de bal. Brack haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Janota is nu in balbezit. Fuhrmann probeert naar een medespeler te passen. Brack is nu in balbezit. Brack haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:8

71e minuut.
Brack verovert de bal door een tackle van achteren. Janota rent richting de bal. Janota speelt de bal door. Fuhrmann rent richting de bal. Fuhrmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Alofantv rent richting de bal. Brack verovert de bal door een tackle van achteren. Brack passt de bal zonder na te denken. Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:9

80e minuut.
Kreynes probeert naar een medespeler te passen. Brack bereikt de bal nog maar net als eerste. Janota met een sublieme pass. Fuhrmann rent richting de bal. Fuhrmann haalt uit met een fantastische trap. Elchechoury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:10

84e minuut.
Brisky rent richting de bal. Zavala onderschept slim de pass. Janota probeert naar een medespeler te passen. Brack is nu in balbezit. Brack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:11

87e minuut.
Kreynes rent richting de bal. Lucesole onderschept slim de pass. Lucesole passt de bal in één keer door. Brack is nu in balbezit. Brack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:12

88e minuut.
Velázquez geeft de bal voor. Kreynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreynes met een sublieme pass. Daar is Brack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles FC - Once Obreros 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versalles FC 83%, Once Obreros 17%.
Versalles FC - Once Obreros 0:13