Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Sharks FC Aguapey
Normal Tactiek MuñecoLINE4
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Sierka onderschept slim de pass. Sierka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Monsalve de bal onder controle te krijgen. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Huerta passt de bal zonder na te denken. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu rent richting de bal. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Huerta geeft een hoge lob. Monsalve kopt de bal weg. Istvan met een sublieme pass. Rueda is nu in balbezit. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cahuayo trapt de bal weg van het doel. Istvan controleert de bal met de borst. Istvan passt de bal zonder na te denken. Monsalve heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:1

9e minuut.
Huerta met een sublieme pass. Klungelig pakt Soto de bal. Soto geeft een hoge lob. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Cahuayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Alseda trapt de bal weg van het doel. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda met een sublieme pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Cahuayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:2

25e minuut.
Mirkov kopt de bal weg. Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istvan met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Cahuayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mirkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Huerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istvan geeft de bal voor. Monsalve maakt een snoekduik en kopt de bal. Cahuayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:3

28e minuut.
Moscoso verovert de bal door een tackle van achteren. Moscoso met een sublieme pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve schiet op doel. Cahuayo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:4

29e minuut.
Huerta passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Istvan de bal onder controle te krijgen. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rueda de bal. Rueda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:5

33e minuut.
Istvan met een sublieme pass. Rueda is nu in balbezit. Rueda passt de bal zonder na te denken. Monsalve rent richting de bal. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Cahuayo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Moscoso met een sublieme pass. Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal met de wreef. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cahuayo met een harde bal richting middenveld. Istvan kopt de bal weg. Rueda is nu in balbezit. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Huerta geeft de bal voor. Monsalve kopt de bal weg. Klungelig pakt Rueda de bal. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cahuayo met een sublieme pass. Huerta kopt de bal weg. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:6

41e minuut.
Nəzərov kopt de bal weg. Moscoso geeft een lange en hoge pass. Alseda controleert de bal met de borst. Rueda rent richting de bal. Rueda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Monsalve schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alseda de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moscoso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rueda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Sharks FC 83%, Aguapey 17%.
The Sharks FC - Aguapey 0:7

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alseda trapt de bal weg van het doel. Huerta met een sublieme pass. Daar is Monsalve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Monsalve raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jansen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Nəzərov passt de bal in één keer door. Claramunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umaña met een sublieme pass. Rueda is nu in balbezit. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istvan rent richting de bal. Istvan passt de bal met de wreef. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen schiet op doel. Cahuayo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Huerta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jansen krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Rueda de bal. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Huerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soto rent richting de bal. Istvan met een sublieme pass. Jansen is nu in balbezit. Jansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:8

69e minuut.
Istvan passt de bal zonder na te denken. Moscoso rent richting de bal. Moscoso met een sublieme pass. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal met de wreef. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel. Mirkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:9

78e minuut.
Jansen passt de bal met de wreef. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda rent richting de bal. Rueda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirkov trapt de bal weg. Istvan kopt de bal weg. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Sharks FC - Aguapey 0:10

90e minuut.
Istvan met een sublieme pass. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso passt de bal zonder na te denken. Jansen rent richting de bal. Jansen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Sharks FC 82%, Aguapey 18%.
The Sharks FC - Aguapey 0:10