Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Queens AMLASE
Normal Tactiek CAPO 4
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Savino geeft een hoge lob. Camet kopt de bal weg. Camet is nu in balbezit. Camet draait met de bal, schiet en ... Caruzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:1

7e minuut.
Rebecchi geeft een lange en hoge pass. Camet kopt de bal weg. Daar is Coria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obring is nu in balbezit. Obring schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:2

10e minuut.
Maita geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Savino de bal. Savino passt de bal met de wreef. Obring is nu in balbezit. Obring draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Capece geeft een hoge lob. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi speelt de bal door. Obring is nu in balbezit. Obring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Capece rent richting de bal. Capece geeft de bal voor. Klungelig pakt Rebecchi de bal. Camet bereikt de bal nog maar net als eerste. Camet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:3

18e minuut.
Obring is nu in balbezit. Obring geeft de bal voor. Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Camet is nu in balbezit. Camet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Obring haalt uit met een fantastische trap. Coria probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blacona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obring maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Obring bereikt de bal nog maar net als eerste. Obring passt de bal zonder na te denken. Camet is nu in balbezit. Camet schiet op doel. Caruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ascane rent richting de bal. Bejerman onderschept slim de pass. Bejerman geeft de bal voor. Obring rent richting de bal. Obring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:4

32e minuut.
Camet passt de bal zonder na te denken. Blacona bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacona geeft een hoge lob. Obring is nu in balbezit. Obring draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:5

36e minuut.
Silvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvani passt de bal met de wreef. Obring is nu in balbezit. Obring haalt uit met een fantastische trap. Caruzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:6

45e minuut.
Ascane heeft problemen om de bal te vangen. Rebecchi onderschept slim de pass. Rebecchi passt de bal zonder na te denken. Obring rent richting de bal. Obring haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Queens 82%, AMLASE 18%.
The Queens - AMLASE 0:7

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbarossa komt het veld opgelopen. Saturni komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Thompson met een snelle inworp. Paine bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturni verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Blacona de bal. Blacona schiet op doel. Caruzzo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacona is nu in balbezit. Blacona met een sublieme pass. Barbarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarossa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:8

58e minuut.
Blacona onderschept slim de pass. Blacona geeft de bal voor. Silvani rent richting de bal. Silvani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coria de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:9

61e minuut.
Capece speelt de bal door. Bejerman geeft een lange en hoge pass. Paine heeft problemen om de bal te vangen. Saturni rent richting de bal. Saturni haalt uit met een fantastische trap. Caruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbarossa is nu in balbezit. Barbarossa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:10

64e minuut.
Rebecchi passt de bal met de wreef. Saturni bereikt de bal nog maar net als eerste. Saturni passt de bal in één keer door. Barbarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarossa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bertoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoni geeft de bal voor. Saturni rent richting de bal. Saturni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Queens - AMLASE 0:11

80e minuut.
Puzzovio geeft de bal voor. Saturni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maita rent richting de bal. Silvani is nu in balbezit. Silvani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rebecchi geeft de bal voor. Coria kopt de bal weg. Klungelig pakt Paine de bal. Saturni rent richting de bal. Saturni passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Queens 65%, AMLASE 35%.
The Queens - AMLASE 0:11