Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lanús f.c Inter.FC.
Normal Tactiek 4-3-3
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Di Bártolo rent richting de bal. Łączyński is nu in balbezit. Di Bártolo rent richting de bal. Di Bártolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:1

13e minuut.
Tanoi kopt de bal weg. Palavecino is nu in balbezit. Palavecino geeft een hoge lob. Garland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Paine met een harde bal richting middenveld. Tanoi kopt de bal weg. Łączyński rent richting de bal. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:2

16e minuut.
Lazzarotto geeft de bal voor. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński speelt de bal door. Di Bártolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bártolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Palavecino passt de bal in één keer door. Łączyński controleert de bal met de borst. Łączyński passt de bal zonder na te denken. Di Bártolo rent richting de bal. Di Bártolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Depetri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tanoi de bal. Tanoi passt de bal in één keer door. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Garland passt de bal met de wreef. Caldirola geeft de bal voor. Di Bártolo kopt de bal weg. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński schiet op doel. Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:3

29e minuut.
Forcades heeft problemen om de bal te vangen. Forcades speelt de bal door. Daar is Łączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łączyński draait met de bal, schiet en ... Paine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:4

31e minuut.
Romano kopt de bal weg. Łączyński is nu in balbezit. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap. Paine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:5

32e minuut.
Palavecino bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bártolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palavecino rent richting de bal. Palavecino geeft een lange en hoge pass. Łączyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vismara is nu in balbezit. Di Bártolo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bártolo passt de bal zonder na te denken. Łączyński heeft problemen om de bal te vangen. Łączyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:6

40e minuut.
Lazzarotto passt de bal zonder na te denken. Di Bártolo is nu in balbezit. Di Bártolo speelt de bal door. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:7

43e minuut.
Tanoi passt de bal zonder na te denken. Forcades is nu in balbezit. Forcades passt de bal zonder na te denken. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tanoi probeert naar een medespeler te passen. Forcades rent richting de bal. Forcades passt de bal in één keer door. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanús f.c 79%, Inter.FC. 21%.
Lanús f.c - Inter.FC. 0:7

49e minuut.
Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi geeft een lange en hoge pass. Paillole probeert de bal aan de voet te houden. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Łączyński rent richting de bal. Cirio rent richting de bal. Łączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. Paine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Palavecino geeft een lange en hoge pass. Łączyński kopt de bal weg. Di Bártolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:8

61e minuut.
Lindenboin geeft de bal voor. Depetri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palavecino rent richting de bal. Palavecino geeft de bal voor. Łączyński kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Palavecino kopt de bal weg. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi geeft een lange en hoge pass. Di Bártolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bártolo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Depetri rent richting de bal. Lazzarotto onderschept slim de pass. Lazzarotto geeft de bal voor. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. Paine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rothschild geeft een hoge lob. Hazeldine kopt de bal weg. Garland probeert de bal aan de voet te houden. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:9

71e minuut.
Palavecino passt de bal in één keer door. Forcades probeert naar een medespeler te passen. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:10

72e minuut.
Paillole passt de bal in één keer door. Rañileufu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Palavecino de bal. Palavecino geeft een lange en hoge pass. Łączyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Palavecino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi speelt de bal door. Łączyński rent richting de bal. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lazzarotto met de inworp. Daar is Palavecino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palavecino speelt de bal door. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński schiet op doel. Paine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palavecino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Di Bártolo springt en kopt de bal. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap. Paine bokst de bal weg. Daar is Cirio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Forcades kopt de bal weg. Tanoi rent richting de bal. Tanoi passt de bal zonder na te denken. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Paine trapt de bal weg van het doel. Tanoi probeert naar een medespeler te passen. Łączyński is nu in balbezit. Łączyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tanoi probeert naar een medespeler te passen. Łączyński is nu in balbezit. Cirio rent richting de bal. Łączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łączyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús f.c - Inter.FC. 0:11

88e minuut.
Di Bártolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bártolo met een sublieme pass. Romano speelt de bal door. Di Bártolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bártolo haalt uit met een fantastische trap. Paine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanús f.c 79%, Inter.FC. 21%.
Lanús f.c - Inter.FC. 0:11