Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teamsddssa KIARA
Normal Tactiek +mucho pa golear
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 65
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 56.8
unsatisfactory Schieten incredible
average Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Ubeda is nu in balbezit. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Ubeda geeft een hoge lob. van Deinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Deinsen speelt de bal door. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schwartzmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cohen met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. Aldabe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paulón neemt de hoekschop. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:1

7e minuut.
Cohen probeert naar een medespeler te passen. Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón passt de bal in één keer door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:2

12e minuut.
Minujin met een sublieme pass. Cohen is nu in balbezit. Cohen probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap. Schwartzmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:3

15e minuut.
Cohen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aldabe de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Deinsen zal de hoekschop nemen. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:4

15e minuut.
Comte is nu in balbezit. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen passt de bal zonder na te denken. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:5

17e minuut.
Cohen probeert naar een medespeler te passen. Paulón is nu in balbezit. Paulón probeert naar een medespeler te passen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Chiape is nu in balbezit. Minujin verovert de bal door een tackle van achteren. Minujin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Potenza met een sublieme pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen passt de bal in één keer door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:6

22e minuut.
Comte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchetti is nu in balbezit. Marchetti geeft een hoge lob. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:7

27e minuut.
Marchetti geeft de bal voor. Aldabe heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Schwartzmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:8

30e minuut.
Paulón rent richting de bal. Paulón geeft de bal voor. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. Schwartzmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Potenza met de inworp. Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón geeft een hoge lob. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:9

32e minuut.
Klungelig pakt Paulón de bal. Pinhasi is nu in balbezit. Pinhasi passt de bal zonder na te denken. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:10

35e minuut.
Pinhasi is nu in balbezit. Madrigal onderschept slim de pass. Cohen rent richting de bal. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:11

36e minuut.
van Deinsen kopt de bal weg. Minujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Minujin speelt de bal door. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Minujin speelt de bal door. Madrigal is nu in balbezit. Cohen is nu in balbezit. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Cohen de bal onder controle te krijgen. Aldabe rent richting de bal. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen schiet op doel. Schwartzmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:12

43e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen rent richting de bal. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:13

45e minuut.
Minujin geeft een hoge lob. Daar is Chiape, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Deinsen rent richting de bal. van Deinsen geeft de bal voor. Madrigal maakt een snoekduik en kopt de bal. Schwartzmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teamsddssa 80%, KIARA 20%.
teamsddssa - KIARA 0:14

46e minuut.
van Deinsen geeft de bal voor. Madrigal kopt de bal weg. Paulón geeft een hoge lob. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel. Schwartzmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aldabe geeft een hoge lob. Paulón kopt de bal weg. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal rent richting de bal. Cohen is nu in balbezit. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Schwartzmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Deinsen neemt de hoekschop. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:15

49e minuut.
Comte speelt de bal door. Klungelig pakt Bugiolacchi de bal. Chiape is nu in balbezit. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
van Deinsen verovert de bal door een tackle van achteren. van Deinsen probeert naar een medespeler te passen. Madrigal probeert de bal met de borst te controleren. Cohen rent richting de bal. Cohen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:16

51e minuut.
Paulón speelt de bal door. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Cohen passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chiape de bal. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap. Schwartzmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Minujin passt de bal in één keer door. van Deinsen is nu in balbezit. van Deinsen passt de bal in één keer door. Cohen rent richting de bal. Cohen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chiape is nu in balbezit. Minujin onderschept slim de pass. Minujin met een sublieme pass. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel. Schwartzmann bokst de bal weg.

56e minuut.
Paulón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crestale. Paulón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paulón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madrigal springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Paulón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cohen de bal. Cohen geeft een lange en hoge pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ubeda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chiape de bal onder controle te krijgen. Minujin met een sublieme pass. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:17

65e minuut.
Minujin passt de bal met de wreef. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen passt de bal zonder na te denken. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:18

67e minuut.
Paulón passt de bal zonder na te denken. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. Schwartzmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:19

72e minuut.
Cohen schiet op doel. Aldabe probeert de bal aan de voet te houden. Paulón is nu in balbezit. Paulón haalt uit met een fantastische trap. Schwartzmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:20

76e minuut.
Daar is van Deinsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Deinsen geeft een lange en hoge pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:21

76e minuut.
Daar is Comte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen met een sublieme pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Schwartzmann trapt de bal weg van het doel. van Deinsen kopt de bal weg. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Potenza geeft een lange en hoge pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:22

82e minuut.
Schwartzmann met een harde bal richting middenveld. Inworp. Potenza met een snelle inworp. Paulón geeft de bal voor. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Deinsen zal de hoekschop nemen. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poggio speelt de bal door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teamsddssa - KIARA 0:23

84e minuut.
Senesi geeft een hoge lob. van Deinsen rent richting de bal. van Deinsen geeft een lange en hoge pass. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schwartzmann probeert naar een medespeler te passen. Paulón heeft problemen om de bal te vangen. Paulón geeft een hoge lob. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
van Deinsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chivu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal met de wreef. Paulón is nu in balbezit. Paulón haalt uit met een fantastische trap. Schwartzmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón geeft een hoge lob. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teamsddssa 87%, KIARA 13%.
teamsddssa - KIARA 0:23