Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barça fc Chusa Futbol Club
Normal Tactiek lateral
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 57.8
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Ostapchuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mystek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palermo rent richting de bal. Palermo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turtă kan de bal niet met de borst controleren. Di Biasio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turtă rent richting de bal. Turtă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Biasio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Maniu probeert naar een medespeler te passen. Palermo is nu in balbezit. Patisserie onderschept slim de pass. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:1

9e minuut.
Palermo is nu in balbezit. Palermo passt de bal met de wreef. Ostapchuk probeert de bal aan de voet te houden. Turtă is nu in balbezit. Turtă draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Turtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turtă passt de bal zonder na te denken. Patiemo probeert naar een medespeler te passen. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:2

11e minuut.
Samuel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Etxaniz de bal. Etxaniz passt de bal met de wreef. Turtă rent richting de bal. Turtă schiet op doel. Di Biasio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Patiemo met een sublieme pass. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo passt de bal in één keer door. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:3

22e minuut.
Mystek probeert naar een medespeler te passen. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu probeert naar een medespeler te passen. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Palermo onderschept slim de pass. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Di Biasio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:4

24e minuut.
Palermo probeert naar een medespeler te passen. Patiemo rent richting de bal. Patiemo met een sublieme pass. Turtă rent richting de bal. Turtă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:5

30e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Turtă passt de bal met de wreef. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo draait met de bal, schiet en ... Di Biasio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:6

32e minuut.
Mystek speelt de bal door. Palermo rent richting de bal. Ostapchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo onderschept slim de pass. Palermo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:7

34e minuut.
Mystek met een snelle inworp. Patisserie bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo onderschept slim de pass. Palermo geeft een lange en hoge pass. Turtă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:8

38e minuut.
Daar is Maniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniu geeft een hoge lob. Palermo kopt de bal weg. Turtă is nu in balbezit. Turtă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Patiemo verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă speelt de bal door. Klungelig pakt Palermo de bal. Palermo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Patiemo passt de bal in één keer door. Berns is nu in balbezit. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barça fc 76%, Chusa Futbol Club 24%.
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:9

46e minuut.
Palermo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mystek de bal. Mystek geeft de bal voor. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:10

48e minuut.
Turtă heeft problemen om de bal te vangen. Turtă passt de bal met de wreef. Berns rent richting de bal. Turtă onderschept slim de pass. Turtă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo passt de bal zonder na te denken. Turtă is nu in balbezit. Turtă schiet op doel. Di Biasio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo geeft een hoge lob. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Di Biasio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Patiemo rent richting de bal. Patiemo geeft de bal voor. Palermo is nu in balbezit. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Di Biasio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Etxaniz verovert de bal door een tackle van achteren. Etxaniz passt de bal zonder na te denken. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Turtă de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:11

64e minuut.
Vila geeft een hoge lob. Sullivan speelt de bal door. Maniu kopt de bal weg. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Patiemo onderschept slim de pass. Patiemo met een sublieme pass. Turtă met een sublieme pass. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo schiet op doel. Di Biasio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Turtă rent richting de bal. Ostapchuk is nu in balbezit. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Turtă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palermo rent richting de bal. Palermo draait met de bal, schiet en ... Di Biasio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Maniu probeert de bal met de borst te controleren. Patiemo rent richting de bal. Patiemo probeert naar een medespeler te passen. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă haalt uit met een fantastische trap. Di Biasio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palermo is nu in balbezit. Paal! Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Mystek speelt de bal door. Ostapchuk is nu in balbezit. Turtă rent richting de bal. Turtă draait met de bal, schiet en ... Di Biasio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:12

75e minuut.
Rosocha komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Palermo rent richting de bal. Palermo passt de bal zonder na te denken. Mystek heeft problemen om de bal te vangen. Mystek geeft een lange en hoge pass. Rosocha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Patiemo rent richting de bal. Patiemo passt de bal met de wreef. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosocha haalt uit met een fantastische trap. Di Biasio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:13

78e minuut.
Etxaniz speelt de bal door. Samuel rent richting de bal. Rosocha rent richting de bal. Rosocha heeft problemen om de bal te vangen. Rosocha schiet op doel. Di Biasio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palermo rent richting de bal. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Di Biasio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosocha rent richting de bal. Rosocha draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Palermo rent richting de bal. Rosocha rent richting de bal. Baquero is nu in balbezit. Rosocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rosocha schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Giardino de bal. Patiemo rent richting de bal. Patiemo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Palermo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palermo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Vila speelt de bal door. Palermo rent richting de bal. Met opzet legt Patisserie zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Patisserie moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Patisserie schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Klungelig pakt Palermo de bal. Ostapchuk rent richting de bal. Palermo onderschept slim de pass. Palermo haalt uit met een fantastische trap. Di Biasio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barça fc 81%, Chusa Futbol Club 19%.
Barça fc - Chusa Futbol Club 0:14