Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AqUiOsKo Sin Pimienta FC
Normal Tactiek Cuadrado
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 40.5
matig Schieten solide
hopeloos Passen goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Plesník probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Albera de bal onder controle te krijgen. Picó is nu in balbezit. Picó schiet op doel. Alaimo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alaimo speelt de bal door. Krzyształowicz kopt de bal weg. Picó rent richting de bal. Picó draait met de bal, schiet en ... Alaimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:1

8e minuut.
Inworp. Bilevich met de inworp. Magowski speelt de bal door. Albera is nu in balbezit. Albera haalt uit met een fantastische trap. Alaimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:2

11e minuut.
Inworp. Magowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plesník speelt de bal door. Picó rent richting de bal. Picó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:3

11e minuut.
Daar is D’Amore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picó onderschept slim de pass. Albera is nu in balbezit. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:4

13e minuut.
Crestale speelt de bal door. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski passt de bal met de wreef. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Rek de bal. Plesník rent richting de bal. Plesník passt de bal in één keer door. Albera heeft problemen om de bal te vangen. Albera draait met de bal, schiet en ... Alaimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:5

17e minuut.
Alaimo speelt de bal door. Krzyształowicz kopt de bal weg. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó draait met de bal, schiet en ... Alaimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:6

19e minuut.
Lacraia passt de bal zonder na te denken. Ladoucette rent richting de bal. Picó rent richting de bal. Albera is nu in balbezit. Albera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Albera rent richting de bal. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó passt de bal in één keer door. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera schiet op doel. Alaimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:7

24e minuut.
Magowski met de inworp. Plesník is nu in balbezit. Plesník speelt de bal door. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Plesník passt de bal zonder na te denken. Krzyształowicz met een sublieme pass. Picó is nu in balbezit. Picó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:8

26e minuut.
Januszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plesník is nu in balbezit. Plesník geeft de bal voor. Klungelig pakt Albera de bal. Albera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Picó rent richting de bal. Picó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:9

32e minuut.
Rek rent richting de bal. Lacraia verovert de bal door een tackle van achteren. Lacraia passt de bal in één keer door. Albera rent richting de bal. Albera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ezcaray onderschept slim de pass. Ezcaray met een sublieme pass. Picó rent richting de bal. Picó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:10

35e minuut.
Januszewski passt de bal zonder na te denken. Krzyształowicz probeert naar een medespeler te passen. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Picó onderschept slim de pass. Picó speelt de bal door. Albera is nu in balbezit. Albera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:11

38e minuut.
Lacraia passt de bal in één keer door. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski passt de bal in één keer door. Albera is nu in balbezit. Albera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:12

41e minuut.
Picó rent richting de bal. Ezcaray rent richting de bal. Picó is nu in balbezit. Picó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AqUiOsKo 85%, Sin Pimienta FC 15%.
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:13

49e minuut.
Alaimo met een harde bal richting middenveld. Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz geeft een lange en hoge pass. Albera springt en kopt de bal. Alaimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:14

51e minuut.
Albera probeert de bal aan de voet te houden. Magowski is nu in balbezit. Magowski passt de bal in één keer door. Albera rent richting de bal. Albera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Magowski is nu in balbezit. Magowski geeft de bal voor. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó geeft de bal voor. Klungelig pakt Ladoucette de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:15

63e minuut.
Albera springt en kopt de bal. Alaimo met een sublieme pass. D`Alessandro heeft problemen om de bal te vangen. Magowski is nu in balbezit. Magowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Plesník met een sublieme pass. Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz speelt de bal door. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera schiet op doel. Alaimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Plesník probeert naar een medespeler te passen. Lacraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacraia passt de bal zonder na te denken. Januszewski geeft een hoge lob. Albera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alaimo met een harde bal richting middenveld. Krzyształowicz is nu in balbezit. Krzyształowicz passt de bal met de wreef. Picó bereikt de bal nog maar net als eerste. Picó haalt uit met een fantastische trap. Alaimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Lacraia probeert naar een medespeler te passen. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesník schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plesník krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Krzyształowicz passt de bal met de wreef. Picó rent richting de bal. Picó passt de bal in één keer door. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ladoucette kopt de bal weg. Picó is nu in balbezit. Picó geeft een hoge lob. Albera is nu in balbezit. Albera haalt uit met een fantastische trap. Alaimo bokst de bal weg.

90e minuut.
Ladoucette geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plesník rent richting de bal. Plesník geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AqUiOsKo 82%, Sin Pimienta FC 18%.
AqUiOsKo - Sin Pimienta FC 0:15