Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scaloneta Me Lleva El Chanfle
442 Tactiek 4-3-3 default
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 36.5
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Sagaste speelt de bal door. Carro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro passt de bal zonder na te denken. Blas is nu in balbezit. Blas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Seserego speelt de bal door. Leonardi rent richting de bal. Porcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porcu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Batalla is nu in balbezit. Porcu verovert de bal door een tackle van achteren. Porcu geeft een lange en hoge pass. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Carro passt de bal met de wreef. Sagaste is nu in balbezit. Fagotti begaat een overtreding. Sagaste is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carro met een snel genomen vrije trap. Hren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Blas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abbondanzieri de bal onder controle te krijgen. Abbondanzieri passt de bal zonder na te denken. Bizacki rent richting de bal. Bizacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Carro probeert naar een medespeler te passen. Brandtz speelt de bal door. Bush rent richting de bal. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaloneta - Me Lleva El Chanfle 0:1

29e minuut.
Seserego speelt de bal door. Abbondanzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri passt de bal met de wreef. Daar is Blas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bizacki onderschept slim de pass. Bizacki passt de bal in één keer door. Abbondanzieri rent richting de bal. Abbondanzieri schiet op doel. Klungelig pakt Bush de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaloneta 55%, Me Lleva El Chanfle 45%.
Scaloneta - Me Lleva El Chanfle 0:1

46e minuut.
Sagaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een lange en hoge pass. Abbondanzieri kopt de bal weg. Blas is nu in balbezit. Blas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia met een sublieme pass. Brandtz probeert de bal aan de voet te houden. Blas rent richting de bal. Blas draait met de bal, schiet en ... Noir bokst de bal weg. Bizacki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Noir trapt de bal weg. Valencia rent richting de bal. Seserego begaat een overtreding. Seserego krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Seserego de bal. Valencia met een snel genomen vrije trap. Bush rent richting de bal. Bizacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bizacki draait met de bal, schiet en ... Noir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Valencia de bal onder controle te krijgen. Aruhuata rent richting de bal. Aruhuata passt de bal in één keer door. Abbondanzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbondanzieri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fiumara is nu in balbezit. Bizacki onderschept slim de pass. Bizacki speelt de bal door. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas haalt uit met een fantastische trap. Noir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaloneta - Me Lleva El Chanfle 0:2

90e minuut.
Melissaris geeft de bal voor. Bush is nu in balbezit. Bizacki onderschept slim de pass. Bizacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scaloneta - Me Lleva El Chanfle 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scaloneta 72%, Me Lleva El Chanfle 28%.
Scaloneta - Me Lleva El Chanfle 0:3