Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pibes ET21 Catenaccio F.C.
Normal Tactiek AnormalHormonada
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
21.3 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Katulski geeft een lange en hoge pass. Piepiórka kopt de bal weg. Brandtz heeft problemen om de bal te vangen. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mendes Neto de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka schiet op doel. Winograd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:1

4e minuut.
Molak passt de bal zonder na te denken. Daar is Geszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geszczyński speelt de bal door. Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Lintner onderschept slim de pass. Lintner probeert naar een medespeler te passen. Piepiórka rent richting de bal. Piepiórka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Raponi geeft de bal voor. Piepiórka kopt de bal weg. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić schiet op doel. Winograd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:2

7e minuut.
Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto geeft de bal voor. Lintner rent richting de bal. Lintner geeft een hoge lob. Piepiórka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Schaffer probeert naar een medespeler te passen. Raponi probeert naar een medespeler te passen. Molak rent richting de bal. Molak geeft de bal voor. Piepiórka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lintner is nu in balbezit. Lintner geeft de bal voor. Geszczyński kopt de bal weg. Piepiórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepiórka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lintner onderschept slim de pass. Lintner passt de bal in één keer door. Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:3

21e minuut.
Ortiz Maldonado passt de bal zonder na te denken. Katulski is nu in balbezit. Katulski geeft de bal voor. Piepiórka kopt de bal weg. Winograd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:4

24e minuut.
Daar is Lintner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lintner met een sublieme pass. Ikonić met een sublieme pass. Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:5

26e minuut.
Lintner rent richting de bal. Lintner geeft de bal voor. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić draait met de bal, schiet en ... Woffe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Molak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Geszczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lintner rent richting de bal. Lintner geeft de bal voor. Daar is Piepiórka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Winograd probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lintner rent richting de bal. Lintner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Raponi heeft problemen om de bal te vangen. Raponi geeft de bal voor. Piepiórka krijgt zijn hoofd ertegen. Geszczyński rent richting de bal. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:6

36e minuut.
Cappelletto heeft problemen om de bal te vangen. Lintner met een sublieme pass. Geszczyński rent richting de bal. Geszczyński schiet op doel. Winograd probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Katulski is nu in balbezit. Katulski geeft een lange en hoge pass. Lintner kopt de bal weg. Ikonić rent richting de bal. Ikonić schiet op doel. Winograd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ikonić rent richting de bal. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:7

42e minuut.
Geszczyński geeft een hoge lob. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta met een sublieme pass. Monoukian is nu in balbezit. Raponi geeft een hoge lob. Winograd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piepiórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepiórka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:8

45e minuut.
Geszczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Piepiórka de bal. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pibes ET21 86%, Catenaccio F.C. 14%.
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:9

46e minuut.
Ikonić is nu in balbezit. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lintner verovert de bal door een tackle van achteren. Ikonić rent richting de bal. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:10

54e minuut.
Lintner is nu in balbezit. Lintner passt de bal in één keer door. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:11

57e minuut.
Raponi probeert naar een medespeler te passen. Lintner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lintner speelt de bal door. Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geszczyński met een sublieme pass. Mendes Neto onderschept slim de pass. Ikonić controleert de bal met de borst. Ikonić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:12

63e minuut.
Leme geeft een hoge lob. Mendes Neto heeft problemen om de bal te vangen. Piepiórka rent richting de bal. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Molak is nu in balbezit. Molak geeft de bal voor. Brandtz heeft problemen om de bal te vangen. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Winograd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Molak met de inworp. Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka geeft een lange en hoge pass. Lintner is nu in balbezit. Lintner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Molak de bal. Molak speelt de bal door. Geszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Geszczyński geeft de bal voor. Mendes Neto heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ikonić rent richting de bal. Ikonić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:13

70e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre speelt de bal door. Schaffer probeert naar een medespeler te passen. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. Winograd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Katulski geeft een hoge lob. Geszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Geszczyński met een sublieme pass. Piepiórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepiórka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. Lintner rent richting de bal. Lintner geeft de bal voor. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński draait met de bal, schiet en ... Winograd bokst de bal weg.

77e minuut.
Woffe geeft een lange en hoge pass. Raponi kopt de bal weg. Molak heeft problemen om de bal te vangen. Molak geeft een hoge lob. Daar is Mendes Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:14

79e minuut.
Lintner met een snelle inworp. Daar is Piepiórka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piepiórka geeft een lange en hoge pass. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Woffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winograd probeert naar een medespeler te passen. Aguirre kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lintner de bal onder controle te krijgen. Lintner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Leme geeft een lange en hoge pass. Daar is Mendes Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:15

84e minuut.
Geszczyński met een sublieme pass. Daar is Piepiórka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piepiórka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortiz Maldonado met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Molak met een sublieme pass. Klungelig pakt Geszczyński de bal. Geszczyński passt de bal in één keer door. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pibes ET21 90%, Catenaccio F.C. 10%.
Los Pibes ET21 - Catenaccio F.C. 0:15