Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Lorenzo 71 ASROMA
Normal Tactiek winner new
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Szostek passt de bal in één keer door. Barone is nu in balbezit. Barone passt de bal in één keer door. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:1

11e minuut.
Szostek probeert naar een medespeler te passen. Kauffman is nu in balbezit. Kauffman passt de bal met de wreef. Vati controleert de bal met de borst. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:2

13e minuut.
Szostek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostek geeft de bal voor. Daar is Abiad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alzás rent richting de bal. Alzás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:3

15e minuut.
Scoponi kopt de bal weg. Zignone is nu in balbezit. Zignone geeft de bal voor. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Szostek rent richting de bal. Szostek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abiad de bal. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:4

18e minuut.
Marclay rent richting de bal. Marclay passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aban de bal. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Trimarco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Maffezini is nu in balbezit. Kauffman is nu in balbezit. Met opzet legt Maffezini zijn tegenspeler op de grond. Maffezini krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Szostek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barone de bal. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ciaponi heeft problemen om de bal te vangen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaponi is nu in balbezit. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati geeft een lange en hoge pass. Trimarco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Jaroszewski is nu in balbezit. Szostek geeft een lange en hoge pass. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. Trimarco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:5

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szostek met de inworp. Barone geeft een lange en hoge pass. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Vati rent richting de bal. Vati passt de bal in één keer door. Alzás met een sublieme pass. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alzás met de inworp. Barone rent richting de bal. Barone geeft de bal voor. Vati rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:6

39e minuut.
Jaroszewski geeft een hoge lob. Vati kopt de bal weg. Alzás is nu in balbezit. Alzás schiet op doel. Trimarco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo 71 85%, ASROMA 15%.
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Barone de bal. Barone passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vati de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... Trimarco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Daar is Elter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elter geeft een hoge lob. Alzás rent richting de bal. Alzás geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:7

54e minuut.
Szostek met een sublieme pass. Klungelig pakt Vati de bal. Vati passt de bal in één keer door. Alzás rent richting de bal. Alzás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:8

57e minuut.
Anriquez is nu in balbezit. Alzás verovert de bal door een tackle van achteren. Alzás geeft een hoge lob. Daar is Barone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:9

64e minuut.
Vati kopt de bal weg. Klungelig pakt García de bal. Barone speelt de bal door. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:10

67e minuut.
Szostek rent richting de bal. Szostek geeft een lange en hoge pass. Abiad heeft problemen om de bal te vangen. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel. Trimarco bokst de bal weg.

69e minuut.
Szostek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostek geeft de bal voor. Alzás kopt de bal weg. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Abiad verovert de bal door een tackle van achteren. Alzás is nu in balbezit. Alzás speelt de bal door. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:11

72e minuut.
Barone geeft een hoge lob. Aban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Trimarco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:12

77e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone geeft een hoge lob. Pieres probeert de bal aan de voet te houden. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Anriquez rent richting de bal. Szostek rent richting de bal. Szostek geeft een lange en hoge pass. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:13

80e minuut.
Daar is Anriquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzás rent richting de bal. Alzás geeft een hoge lob. Abiad bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barone is nu in balbezit. Barone passt de bal in één keer door. Abiad rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:14

86e minuut.
Klungelig pakt Barone de bal. Pieres geeft de bal voor. Szostek kopt de bal weg. Alzás controleert de bal met de borst. Alzás geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barone geeft een hoge lob. Abiad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzás haalt uit met een fantastische trap. Trimarco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo 71 93%, ASROMA 7%.
San Lorenzo 71 - ASROMA 0:15