Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moreno FC Independiente de Avellaneda
442 Tactiek Of 3133 pres
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.2 gemiddelde waardering 46
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sobociński is nu in balbezit. Sobociński passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Signorelli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garrabé trapt de bal weg. Cordoba kopt de bal weg. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sevim geeft een lange en hoge pass. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrabé probeert naar een medespeler te passen. Cordoba heeft problemen om de bal te vangen. Cordoba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Baker met een sublieme pass. Sevim bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker probeert naar een medespeler te passen. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Garrabé bokst de bal weg. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cordoba passt de bal in één keer door. Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:1

17e minuut.
Cordoba passt de bal met de wreef. Sørgård rent richting de bal. Sørgård passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sobociński passt de bal zonder na te denken. Dastarac geeft een hoge lob. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz schiet op doel. Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:2

21e minuut.
Dana is nu in balbezit. Sobociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński geeft de bal voor. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac onderschept slim de pass. Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Sobociński rent richting de bal. Sobociński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Baker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescchia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pescchia krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Garrabé met een harde bal richting middenveld. Pescchia rent richting de bal. Sobociński begaat een overtreding. Sobociński krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Garrabé probeert naar een medespeler te passen. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dana krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Santos met een sublieme pass. Klungelig pakt Cordoba de bal. Cordoba speelt de bal door. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dastarac onderschept slim de pass. Dastarac speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:3

43e minuut.
Lemunkura met een sublieme pass. Dana heeft problemen om de bal te vangen. Fabbianesi rent richting de bal. Lefkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... Garrabé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oliden heeft problemen om de bal te vangen. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz passt de bal in één keer door. Sobociński is nu in balbezit. Sobociński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moreno FC 81%, Independiente de Avellaneda 19%.
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:4

49e minuut.
Sørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørgård geeft een lange en hoge pass. Sobociński kopt de bal weg. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Monaco is nu in balbezit. Cordoba onderschept slim de pass. Cordoba geeft de bal voor. Montero kopt de bal weg. Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Montero probeert naar een medespeler te passen. Signorelli onderschept slim de pass. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:5

61e minuut.
Cordoba kopt de bal weg. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac passt de bal in één keer door. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Baker geeft een lange en hoge pass. Daar is Oliden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:6

65e minuut.
Sobociński rent richting de bal. Sobociński geeft de bal voor. Cordoba probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:7

70e minuut.
Dastarac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Price komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Signorelli heeft problemen om de bal te vangen. Lefkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lefkowicz passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Baker passt de bal met de wreef. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobociński de bal. Sobociński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Oliden trapt de bal weg van het doel. Price kopt de bal weg. Lefkowicz rent richting de bal. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cordoba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sevim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Accurzio speelt de bal door. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz draait met de bal, schiet en ... Garrabé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sobociński de bal. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moreno FC 88%, Independiente de Avellaneda 12%.
Moreno FC - Independiente de Avellaneda 0:8