Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Templo Racing Club Argentina
424 Tactiek 442pr
45% Balbezit 55%
91% Spel op eigen helft 9%
1 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 55.8
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Liniers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniers geeft de bal voor. Patenkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Nikolsburg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Başaransoy met de inworp. Quốc Hưng is nu in balbezit. Quốc Hưng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Santos speelt de bal door. Liniers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liniers probeert naar een medespeler te passen. Quốc Hưng is nu in balbezit. Quốc Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Garrabé met een harde bal richting middenveld. Liniers kopt de bal weg. Patenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Patenkiewicz schiet op doel. Garrabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:1

7e minuut.
Pesschia is nu in balbezit. Patenkiewicz onderschept slim de pass. Patenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Quốc Hưng is nu in balbezit. Quốc Hưng schiet op doel. Garrabé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Patenkiewicz kopt de bal weg. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka onderschept slim de pass. Quốc Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Hưng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Garrabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Zegna rent richting de bal. Zegna geeft de bal voor. Liniers kopt de bal weg. Quốc Hưng rent richting de bal. Quốc Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Başaransoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos geeft een hoge lob. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Garrabé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:2

13e minuut.
Nikolsburg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Başaransoy met een snelle inworp. Quốc Hưng is nu in balbezit. Quốc Hưng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een hoge lob. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santos kopt de bal weg. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng begaat een overtreding. Quốc Hưng krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Juel-Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Juel-Nielsen met een sublieme pass. Quang Trường speelt de bal door. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quốc Hưng rent richting de bal. Quốc Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:3

18e minuut.
Patenkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Quốc Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:4

20e minuut.
Patenkiewicz onderschept slim de pass. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường passt de bal met de wreef. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Quốc Hưng rent richting de bal. Quốc Hưng passt de bal zonder na te denken. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:5

24e minuut.
Weingartner speelt de bal door. Antinanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz onderschept slim de pass. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:6

26e minuut.
Nikolsburg speelt de bal door. Pesschia is nu in balbezit. Liniers speelt de bal door. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patenkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:7

31e minuut.
Liniers onderschept slim de pass. Liniers geeft de bal voor. Daar is Antinanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:8

35e minuut.
Oškvarek probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez met een sublieme pass. Quốc Hưng rent richting de bal. Quốc Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường speelt de bal door. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:9

38e minuut.
Liniers speelt de bal door. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antinanco is nu in balbezit. Patenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Patenkiewicz schiet op doel. Garrabé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Quang Trường geeft de bal voor. Nikolsburg kopt de bal weg. Patenkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:10

41e minuut.
Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường speelt de bal door. Patenkiewicz speelt de bal door. Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:11

44e minuut.
Pesschia rent richting de bal. Liniers verovert de bal door een tackle van achteren. Liniers passt de bal in één keer door. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos passt de bal in één keer door. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 93%, Racing Club Argentina 7%.
El Templo - Racing Club Argentina 0:12

46e minuut.
Liniers is nu in balbezit. Liniers probeert naar een medespeler te passen. Quang Trường speelt de bal door. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:13

50e minuut.
Garrabé met een sublieme pass. Quang Trường kopt de bal weg. Patenkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy geeft de bal voor. Santos rent richting de bal. Santos geeft de bal voor. Patenkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:14

55e minuut.
Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz rent richting de bal. Quốc Hưng rent richting de bal. Quốc Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:15

56e minuut.
Nikolsburg is nu in balbezit. Nikolsburg geeft een hoge lob. Liniers kopt de bal weg. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:16

60e minuut.
Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Quốc Hưng is nu in balbezit. Quốc Hưng draait met de bal, schiet en ... Garrabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Başaransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy geeft een lange en hoge pass. Liniers met een sublieme pass. Daar is Patenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Başaransoy met een snelle inworp. Santos met een sublieme pass. Liniers speelt de bal door. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:17

65e minuut.
Doeltrap. Garrabé met een harde bal richting middenveld. Liniers kopt de bal weg. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:18

70e minuut.
Pesschia kopt de bal weg. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos speelt de bal door. Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng draait met de bal, schiet en ... Garrabé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:19

72e minuut.
Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Quốc Hưng kopt de bal weg. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Garrabé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Patenkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:20

74e minuut.
Yanka geeft de bal voor. Liniers is nu in balbezit. Liniers speelt de bal door. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Quốc Hưng kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yanka de bal onder controle te krijgen. Barbaglia rent richting de bal. Patenkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Patenkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Liniers rent richting de bal. Liniers passt de bal in één keer door. Quang Trường speelt de bal door. Klungelig pakt Patenkiewicz de bal. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Patenkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Barbaglia is nu in balbezit. Patenkiewicz onderschept slim de pass. Patenkiewicz schiet op doel. Garrabé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:21

83e minuut.
Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nikolsburg de bal onder controle te krijgen. Yanka rent richting de bal. Quốc Hưng onderschept slim de pass. Quốc Hưng draait met de bal, schiet en ... Garrabé bokst de bal weg.

85e minuut.
Quang Trường heeft problemen om de bal te vangen. Quang Trường passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een hoge lob. Patenkiewicz springt en kopt de bal. Garrabé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Santos met een sublieme pass. Liniers probeert naar een medespeler te passen. Patenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:22

88e minuut.
Quốc Hưng passt de bal met de wreef. Liniers probeert naar een medespeler te passen. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Garrabé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Templo - Racing Club Argentina 0:23

90e minuut.
Ahimurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahimurov geeft de bal voor. Patenkiewicz kopt de bal weg. Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Templo 89%, Racing Club Argentina 11%.
El Templo - Racing Club Argentina 0:23