Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAViajantes FACA FC
Normal Tactiek bolivia
43% Balbezit 57%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
19.6 gemiddelde waardering 49.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
De Bruno rent richting de bal. De Bruno geeft de bal voor. Camacho is nu in balbezit. Camacho geeft een hoge lob. Tejada maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Camacho speelt de bal door. Unyicio rent richting de bal. Tejada onderschept slim de pass. Tejada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:1

6e minuut.
Unyicio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camacho met een snelle inworp. Tejada rent richting de bal. Tejada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camacho met de inworp. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar geeft een lange en hoge pass. Tejada krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De Bruno met de inworp. Gaitán is nu in balbezit. Gaitán geeft een lange en hoge pass. Beštar probeert de bal aan de voet te houden. Camacho geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Beštar speelt de bal door. De Bruno is nu in balbezit. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vernet is nu in balbezit. Vernet passt de bal zonder na te denken. Tejada is nu in balbezit. Tejada schiet op doel. Pellegrini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:2

17e minuut.
Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Klement passt de bal zonder na te denken. Camacho met een sublieme pass. Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:3

19e minuut.
Camacho met een sublieme pass. Vernet rent richting de bal. Klement bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet verovert de bal door een tackle van achteren. Vernet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Camacho kopt de bal weg. Tejada heeft problemen om de bal te vangen. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada onderschept slim de pass. Tejada draait met de bal, schiet en ... Pellegrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Buitenspel voor Borelli. Goede buitenspelval van de verdediging. De Santo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tejada rent richting de bal. Tejada heeft problemen om de bal te vangen. Tejada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:4

24e minuut.
Puzzovio verovert de bal door een tackle van achteren. Puzzovio geeft een hoge lob. Vattimo kopt de bal weg. Camacho geeft een lange en hoge pass. Tejada springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. De Santo met een snelle inworp. Beštar is nu in balbezit. Beštar geeft de bal voor. Tejada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kurukeupu trapt de bal weg. De Bruno kopt de bal weg. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada haalt uit met een fantastische trap. Unyicio probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beštar zal de hoekschop nemen. Pellegrini bokst de bal weg. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:5

30e minuut.
Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio onderschept slim de pass. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Vernet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada is nu in balbezit. Unyicio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tejada raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tejada neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:6

37e minuut.
Tejada kopt de bal weg. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio speelt de bal door. Tejada rent richting de bal. Tejada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang probeert naar een medespeler te passen. Tejada is nu in balbezit. Tejada haalt uit met een fantastische trap. Kurukeupu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kalfuyang met een sublieme pass. Tejada is nu in balbezit. Tejada probeert naar een medespeler te passen. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Beštar rent richting de bal. Beštar geeft een hoge lob. Tejada probeert de bal met de borst te controleren. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAViajantes 90%, FACA FC 10%.
CAViajantes - FACA FC 0:6

46e minuut.
Camacho probeert naar een medespeler te passen. Kurukeupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada draait met de bal, schiet en ... Pellegrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:7

48e minuut.
Pellegrini speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amandio met een snelle inworp. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Marchetti komt het veld opgelopen. Piacenzil komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kalfuyang geeft de bal voor. Daar is Kurukeupu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernet is nu in balbezit. Vernet haalt uit met een fantastische trap. Pellegrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Beštar verovert de bal door een tackle van achteren. Beštar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tejada de bal. Tejada schiet op doel. Pellegrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:8

58e minuut.
De Carli met een sublieme pass. Daar is Carnasoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada onderschept slim de pass. Tejada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De Bruno is nu in balbezit. Beštar verovert de bal door een tackle van achteren. Beštar met een sublieme pass. Tejada rent richting de bal. Tejada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Beštar kopt de bal weg. Tejada controleert de bal met de borst. Unyicio rent richting de bal. Tejada onderschept slim de pass. Tejada schiet op doel. Pellegrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Piacenzil de bal. De Bruno rent richting de bal. Piacenzil onderschept slim de pass. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riquelme komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Beštar is nu in balbezit. Beštar speelt de bal door. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Amandio de bal onder controle te krijgen. Camacho rent richting de bal. Camacho passt de bal met de wreef. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Camacho de bal. Camacho geeft een hoge lob. Unyicio heeft problemen om de bal te vangen. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme draait met de bal, schiet en ... Unyicio heeft problemen om de bal te vangen. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAViajantes - FACA FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAViajantes 91%, FACA FC 9%.
CAViajantes - FACA FC 0:9