Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sosias Gato encerrado
Grijalbo Tactiek Medialuna 2
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 53
solide Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Pedras rent richting de bal. Eliaçık probeert naar een medespeler te passen. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bonnet met een sublieme pass. Garkusha probeert naar een medespeler te passen. Corbin probeert naar een medespeler te passen. Klawon is nu in balbezit. Klawon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Simsoński geeft de bal voor. Urushadze rent richting de bal. Pedras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urushadze raakt geblesseerd tijdens het duel. Urushadze legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Prosdocimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Bonnaud passt de bal zonder na te denken. Heller speelt de bal door. Vincentić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincentić geeft een hoge lob. Klawon springt en kopt de bal. Türkü bokst de bal weg.

34e minuut.
Urushadze onderschept slim de pass. Urushadze passt de bal in één keer door. Simsoński is nu in balbezit. Simsoński haalt uit met een fantastische trap. Prosdocimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sosias - Gato encerrado 1:0

39e minuut.
Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboulaye verovert de bal door een tackle van achteren. Tvrdić verovert de bal door een tackle van achteren. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawon draait met de bal, schiet en ... Türkü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sosias 45%, Gato encerrado 55%.
La Sosias - Gato encerrado 1:0

51e minuut.
Eliaçık is nu in balbezit. Eliaçık met een sublieme pass. Simsoński is nu in balbezit. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Heller geeft de bal voor. Klawon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ursprung maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze draait met de bal, schiet en ... Prosdocimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Esca verovert de bal door een tackle van achteren. Esca met een sublieme pass. Corbin probeert naar een medespeler te passen. Laboulaye rent richting de bal. Laboulaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Jelec komt het veld opgelopen. Ferda komt het veld opgelopen. Di Ricci komt het veld opgelopen. Cherganski komt het veld opgelopen. Carreño Santos komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Škorc is nu in balbezit. Vincentić verovert de bal door een tackle van achteren. Vincentić met een sublieme pass. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Tassone komt het veld opgelopen. Kwiecień komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pedras neemt vlug de vrije trap. Laboulaye kopt de bal weg. Tvrdić heeft problemen om de bal te vangen. Cherganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherganski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tvrdić trapt de bal weg. Pons kopt de bal weg. Škorc controleert de bal met de borst. Bizzotto onderschept slim de pass. Bizzotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cherganski rent richting de bal. Esca rent richting de bal. Esca passt de bal zonder na te denken. Laboulaye is nu in balbezit. Laboulaye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci passt de bal in één keer door. Bizzotto is nu in balbezit. Bizzotto geeft de bal voor. Laboulaye springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sosias 61%, Gato encerrado 39%.
La Sosias - Gato encerrado 1:0