Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fragata Batacazo FC
Normal Tactiek Greg_Invocation
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 37.3
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Hugh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Golombeck met een snelle inworp. Pacheco geeft een hoge lob. Quintana Mendiola maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Despagne de bal onder controle te krijgen. Golombeck rent richting de bal. Golombeck probeert naar een medespeler te passen. Quintana Mendiola heeft problemen om de bal te vangen. Quintana Mendiola schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Quintana Mendiola is nu in balbezit. Nahuel rent richting de bal. Quintana Mendiola onderschept slim de pass. Quintana Mendiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fragata - Batacazo FC 0:1

17e minuut.
Guzmán kopt de bal weg. Inworp. Golombeck met de inworp. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Quintana Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Mendiola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Despagne de bal. Despagne schiet op doel. Hugh kopt de bal weg. Angeleri bokst de bal weg. Quintana Mendiola controleert de bal met de borst. Hugh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quintana Mendiola raakt geblesseerd tijdens het duel. Bregy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Angeleri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fragata - Batacazo FC 0:2

35e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Golombeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Golombeck geeft een hoge lob. Quintana Mendiola is nu in balbezit. Quintana Mendiola draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fragata - Batacazo FC 0:3

37e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Mendiola onderschept slim de pass. Quintana Mendiola passt de bal zonder na te denken. Despagne is nu in balbezit. Despagne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki passt de bal in één keer door. Despagne is nu in balbezit. Despagne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fragata - Batacazo FC 0:4

44e minuut.
Golombeck geeft een lange en hoge pass. Egri kopt de bal weg. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Mendiola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fragata 69%, Batacazo FC 31%.
Fragata - Batacazo FC 0:4

51e minuut.
Muchowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowiecki passt de bal met de wreef. Quintana Mendiola rent richting de bal. Despagne rent richting de bal. Despagne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nahuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahuel begaat een overtreding. Nahuel krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ruggiero rent richting de bal. Ruggiero geeft een lange en hoge pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana Mendiola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco rent richting de bal. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Quintana Mendiola is nu in balbezit. Quintana Mendiola draait met de bal, schiet en ... Angeleri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fragata - Batacazo FC 0:5

68e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Golombeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Golombeck passt de bal in één keer door. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nahuel rent richting de bal. Golombeck verovert de bal door een tackle van achteren. Golombeck probeert naar een medespeler te passen. Despagne is nu in balbezit. Despagne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fragata - Batacazo FC 0:6

77e minuut.
Tognato passt de bal in één keer door. Guzmán rent richting de bal. Quintana Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana Mendiola haalt uit met een fantastische trap. Hugh probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fragata 70%, Batacazo FC 30%.
Fragata - Batacazo FC 0:6