Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FenixFC Viva Jujuy!
Normal Tactiek 433 pibes
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 49.2
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Brandán speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Torje passt de bal in één keer door. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak draait met de bal, schiet en ... Cathiard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:1

3e minuut.
Camero is nu in balbezit. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe passt de bal zonder na te denken. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lidén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidén speelt de bal door. Rywczak met een sublieme pass. Torje controleert de bal met de borst. Torje draait met de bal, schiet en ... Cathiard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:2

8e minuut.
Daar is kazez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak speelt de bal door. Lidén is nu in balbezit. Lidén draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
de Chateaubriand kan de bal niet met de borst controleren. Lidén verovert de bal door een tackle van achteren. Lidén passt de bal in één keer door. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lidén passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Torje de bal. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Cathiard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:3

13e minuut.
Vlieberghe onderschept slim de pass. Vlieberghe geeft de bal voor. Lidén kopt de bal weg. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Vlieberghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boymans probeert naar een medespeler te passen. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rywczak passt de bal met de wreef. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. Cathiard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Betcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lidén kopt de bal weg. Torje rent richting de bal. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:4

32e minuut.
Torje speelt de bal door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak passt de bal in één keer door. Lidén is nu in balbezit. Lidén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:5

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlieberghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boymans speelt de bal door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:6

35e minuut.
Boymans geeft de bal voor. Rywczak is nu in balbezit. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vlieberghe met een snelle inworp. Boymans heeft problemen om de bal te vangen. Boymans geeft een hoge lob. Rywczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Cathiard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:7

41e minuut.
Vlieberghe probeert naar een medespeler te passen. Lidén is nu in balbezit. Lidén passt de bal met de wreef. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:8

43e minuut.
Sanders heeft problemen om de bal te vangen. Torje onderschept slim de pass. Buján probeert naar een medespeler te passen. Lidén speelt de bal door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Boymans met een snelle inworp. Torje is nu in balbezit. Torje geeft de bal voor. Lidén geeft een lange en hoge pass. Rywczak krijgt zijn hoofd ertegen. Cathiard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenixFC 82%, Viva Jujuy! 18%.
FenixFC - Viva Jujuy! 0:8

47e minuut.
de Chateaubriand verovert de bal door een tackle van achteren. Lidén rent richting de bal. Lidén met een sublieme pass. Rywczak rent richting de bal. Rywczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:9

50e minuut.
Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe met een sublieme pass. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak schiet op doel. Cathiard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:10

51e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak is nu in balbezit. Lidén is nu in balbezit. Lidén draait met de bal, schiet en ... Cathiard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:11

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lidén met de inworp. Vlieberghe speelt de bal door. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidén probeert naar een medespeler te passen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lidén verovert de bal door een tackle van achteren. Lidén met een sublieme pass. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. kazez probeert de bal aan de voet te houden. Cathiard bokst de bal weg. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:12

60e minuut.
Lidén is nu in balbezit. Lidén passt de bal in één keer door. Rywczak rent richting de bal. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Cathiard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:13

61e minuut.
Pessagno met een sublieme pass. Sanders rent richting de bal. Torje onderschept slim de pass. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. Cathiard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:14

62e minuut.
Cathiard met een sublieme pass. Boymans kan de bal niet met de borst controleren. Boymans speelt de bal door. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Boymans onderschept slim de pass. Boymans met een sublieme pass. Lidén met een sublieme pass. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:15

71e minuut.
Vlieberghe kopt de bal weg. Lidén is nu in balbezit. Lidén geeft de bal voor. Torje maakt een snoekduik en kopt de bal. Rywczak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:16

76e minuut.
Lidén bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak rent richting de bal. Lidén rent richting de bal. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:17

78e minuut.
Vlieberghe geeft een lange en hoge pass. Sanders rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torje. Torje krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Brandán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlieberghe geeft de bal voor. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak schiet op doel. Cathiard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:18

81e minuut.
Boymans met een sublieme pass. Daar is Lidén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lidén probeert naar een medespeler te passen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:19

82e minuut.
Klungelig pakt Torje de bal. Rywczak is nu in balbezit. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:20

88e minuut.
Vlieberghe geeft de bal voor. Betcher heeft problemen om de bal te vangen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:21

89e minuut.
Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Lidén rent richting de bal. Lidén passt de bal zonder na te denken. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FenixFC - Viva Jujuy! 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenixFC 76%, Viva Jujuy! 24%.
FenixFC - Viva Jujuy! 0:22