Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mastro F.C Kolynos
Normal Tactiek Para la B
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 57.6
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Manquemilla geeft een lange en hoge pass. Losa kan de bal niet met de borst controleren. Manquemilla geeft een hoge lob. Sylvinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:1

2e minuut.
Pruden met een sublieme pass. Radaelli met een sublieme pass. Chiguay is nu in balbezit. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:2

5e minuut.
Conigliaro geeft de bal voor. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho passt de bal met de wreef. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:3

8e minuut.
Villalta neemt de hoekschop. Losa kopt de bal weg. Conigliaro is nu in balbezit. Conigliaro geeft een lange en hoge pass. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:4

15e minuut.
Sylvinho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lebon de bal onder controle te krijgen. Manquemilla speelt de bal door. Daar is Sylvinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylvinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Manquemilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquemilla geeft een lange en hoge pass. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Manquemilla onderschept slim de pass. Manquemilla geeft de bal voor. Pasculli kopt de bal weg. Manquemilla kan de bal niet met de borst controleren. Manquemilla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Černeka kopt de bal weg. Villalta met een sublieme pass. Daar is Sylvinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:5

22e minuut.
Castellano passt de bal zonder na te denken. Buia is nu in balbezit. Buia passt de bal met de wreef. Sylvinho heeft problemen om de bal te vangen. Sylvinho draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Villalta kopt de bal weg. Manquemilla is nu in balbezit. Manquemilla met een sublieme pass. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lebon heeft problemen om de bal te vangen. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:6

29e minuut.
Areyan kopt de bal weg. Manquemilla heeft problemen om de bal te vangen. Manquemilla geeft een hoge lob. Buia rent richting de bal. Buia schiet op doel. Dixon bokst de bal weg. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia schiet op doel. Paal! Lebon speelt de bal door. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:7

34e minuut.
Černeka passt de bal in één keer door. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebon rent richting de bal. Sylvinho onderschept slim de pass. Sylvinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Losa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villalta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Černeka is nu in balbezit. Černeka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:8

37e minuut.
Buia is nu in balbezit. Sylvinho is nu in balbezit. Buia rent richting de bal. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:9

38e minuut.
Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Losa is nu in balbezit. Sylvinho onderschept slim de pass. Klungelig pakt Buia de bal. Buia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:10

42e minuut.
Llauquen met een sublieme pass. Pruden bereikt de bal nog maar net als eerste. Černeka begaat een overtreding. Černeka krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pasculli is nu in balbezit. Pasculli geeft de bal voor. Černeka kopt de bal weg. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:11

44e minuut.
Pruden bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruden met een sublieme pass. Well bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho verovert de bal door een tackle van achteren. Manquemilla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastro F.C 91%, Kolynos 9%.
Mastro F.C - Kolynos 0:11

46e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sylvinho kan de bal niet met de borst controleren. Pasculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho onderschept slim de pass. Sylvinho haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg.

47e minuut.
Chiguay geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Well de bal onder controle te krijgen. Manquemilla is nu in balbezit. Manquemilla geeft de bal voor. Sylvinho krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Manquemilla met de inworp. Černeka met een sublieme pass. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:12

56e minuut.
Pasculli rent richting de bal. Villalta is nu in balbezit. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Villalta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Černeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Černeka passt de bal in één keer door. Sylvinho rent richting de bal. Sylvinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:13

60e minuut.
Radaelli passt de bal zonder na te denken. Ferro heeft problemen om de bal te vangen. Ferro probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:14

63e minuut.
Chiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta onderschept slim de pass. Villalta geeft een lange en hoge pass. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:15

67e minuut.
Sylvinho probeert naar een medespeler te passen. Pasculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia onderschept slim de pass. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:16

69e minuut.
Sylvinho onderschept slim de pass. Sylvinho passt de bal in één keer door. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:17

71e minuut.
Villalta kopt de bal weg. Miszczak is nu in balbezit. Manquemilla geeft de bal voor. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:18

72e minuut.
Klungelig pakt Radaelli de bal. Radaelli passt de bal in één keer door. Teplitzki rent richting de bal. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:19

74e minuut.
Villalta met de inworp. Černeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Černeka geeft een hoge lob. Sylvinho rent richting de bal. Sylvinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Villalta speelt de bal door. Manquemilla probeert naar een medespeler te passen. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ... Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sylvinho rent richting de bal. Sylvinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:20

77e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Losa is nu in balbezit. Manquemilla onderschept slim de pass. Buia heeft problemen om de bal te vangen. Buia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Černeka de bal. Černeka speelt de bal door. Manquemilla speelt de bal door. Sylvinho rent richting de bal. Sylvinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:21

80e minuut.
Buia geeft de bal voor. Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:22

82e minuut.
Ferro rent richting de bal. Sylvinho is nu in balbezit. Lebon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvinho verovert de bal door een tackle van achteren. Sylvinho draait met de bal, schiet en ... Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:23

83e minuut.
Losa rent richting de bal. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia passt de bal zonder na te denken. Sylvinho is nu in balbezit. Sylvinho schiet op doel. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:24

85e minuut.
Villalta passt de bal zonder na te denken. Černeka rent richting de bal. Černeka met een sublieme pass. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:25

86e minuut.
Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Pruden heeft problemen om de bal te vangen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia draait met de bal, schiet en ... Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Villalta kopt de bal weg. Černeka geeft de bal voor. Lebon heeft problemen om de bal te vangen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:26

88e minuut.
Černeka is nu in balbezit. Černeka geeft de bal voor. Buia rent richting de bal. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastro F.C - Kolynos 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastro F.C 90%, Kolynos 10%.
Mastro F.C - Kolynos 0:27