Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El sendero de Warren Sánchez Gasolero
343 Tactiek La 144
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 43.7
average Schieten adequate
weak Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
Trotta kopt de bal weg. Rojek heeft problemen om de bal te vangen. Vernucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta is nu in balbezit. Trotta schiet op doel. Schossow bokst de bal weg.

9e minuut.
Raineri heeft problemen om de bal te vangen. Pecoraro is nu in balbezit. Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Schossow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:1

14e minuut.
Rojek met een sublieme pass. Klungelig pakt Paine de bal. Paine speelt de bal door. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ruiz Díaz rent richting de bal. Bumbescu onderschept slim de pass. Bumbescu passt de bal in één keer door. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek haalt uit met een fantastische trap. Schossow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt de Ariño de bal. Trotta onderschept slim de pass. Pecoraro begaat een overtreding. Trotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raineri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schossow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rojek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Raineri rent richting de bal. Raineri speelt de bal door. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Schossow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:3

20e minuut.
Milocco is nu in balbezit. Rojek onderschept slim de pass. Rojek met een sublieme pass. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Raineri probeert naar een medespeler te passen. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek passt de bal in één keer door. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Schossow met een sublieme pass. Zottis kopt de bal weg. Raineri probeert naar een medespeler te passen. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Rojek de bal. Carr geeft de bal voor. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Paine verovert de bal door een tackle van achteren. Paine geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pecoraro de bal. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta passt de bal in één keer door. Rojek rent richting de bal. Rojek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Raineri rent richting de bal. Raineri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Trotta de bal onder controle te krijgen. Trotta draait met de bal, schiet en ... Schossow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:4

36e minuut.
Milocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Milocco speelt de bal door. Paine speelt de bal door. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Raineri geeft de bal voor. Vernucci probeert de bal aan de voet te houden. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Schossow werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El sendero de Warren Sánchez 81%, Gasolero 19%.
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:4

47e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu passt de bal zonder na te denken. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:5

52e minuut.
Rojek rent richting de bal. Vernucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek verovert de bal door een tackle van achteren. Rojek haalt uit met een fantastische trap. Schossow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:6

55e minuut.
Paine rent richting de bal. Klungelig pakt Paine de bal. Paine probeert naar een medespeler te passen. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:7

57e minuut.
Rojek rent richting de bal. Paine rent richting de bal. Trimarco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trimarco krijgt een gele kaart. Paine raakt geblesseerd tijdens het duel. Bumbescu met een snel genomen vrije trap. Rojek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Paine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu met een sublieme pass. Rojek rent richting de bal. Rojek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:8

60e minuut.
Ancalle speelt de bal door. de Ariño rent richting de bal. de Ariño geeft de bal voor. Rojek is nu in balbezit. Rojek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:9

66e minuut.
Vernucci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raineri met de inworp. Bumbescu heeft problemen om de bal te vangen. Bumbescu geeft een hoge lob. Schossow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rojek is nu in balbezit. Rojek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:10

81e minuut.
Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Paine probeert naar een medespeler te passen. Rojek is nu in balbezit. Rojek heeft problemen om de bal te vangen. Rojek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rojek rent richting de bal. Rojek draait met de bal, schiet en ... Schossow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El sendero de Warren Sánchez 69%, Gasolero 31%.
El sendero de Warren Sánchez - Gasolero 0:11