Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anti seco Cachilo FC
Attack Tactiek 41221
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 39.6
waardeloos Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ciepiela geeft een lange en hoge pass. Coca kopt de bal weg. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... Iracet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Borges kopt de bal weg. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Coca is nu in balbezit. Coca passt de bal zonder na te denken. Thomas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:1

10e minuut.
Borges passt de bal zonder na te denken. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Quaranta met een snelle inworp. Coca rent richting de bal. Coca probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Coca rent richting de bal. Coca passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. San Esteban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:2

17e minuut.
Petronacci met een sublieme pass. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lincoman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lincoman krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Borges speelt de bal door. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:3

25e minuut.
Consuegra rent richting de bal. Consuegra speelt de bal door. Coca probeert naar een medespeler te passen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. San Esteban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:4

27e minuut.
Petronacci rent richting de bal. Petronacci geeft een lange en hoge pass. Coca is nu in balbezit. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:5

42e minuut.
Consuegra met een sublieme pass. Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronacci speelt de bal door. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Consuegra met een snelle inworp. Petronacci rent richting de bal. Petronacci geeft de bal voor. Thomas springt en kopt de bal. San Esteban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anti seco 77%, Cachilo FC 23%.
anti seco - Cachilo FC 0:5

48e minuut.
Coca passt de bal in één keer door. Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronacci geeft een lange en hoge pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges geeft een lange en hoge pass. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Schramm trapt de bal weg van het doel. Petronacci controleert de bal met de borst. Petronacci met een sublieme pass. Coca rent richting de bal. Coca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:6

59e minuut.
Schramm probeert naar een medespeler te passen. Consuegra kopt de bal weg. Lincoman rent richting de bal. Petronacci onderschept slim de pass. Petronacci haalt uit met een fantastische trap. San Esteban bokst de bal weg. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Consuegra kopt de bal weg. Mossier heeft problemen om de bal te vangen. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:7

65e minuut.
Consuegra geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mossier de bal onder controle te krijgen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:8

67e minuut.
Mossier rent richting de bal. Mossier probeert naar een medespeler te passen. Consuegra speelt de bal door. Thomas is nu in balbezit. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Coca is nu in balbezit. Coca passt de bal met de wreef. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... San Esteban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Cachilo FC 0:9

74e minuut.
Consuegra met een snelle inworp. Petronacci is nu in balbezit. Petronacci geeft een hoge lob. Coca is nu in balbezit. Coca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda met een sublieme pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. San Esteban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal in één keer door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... Iracet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. San Esteban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Petronacci is nu in balbezit. Petronacci passt de bal in één keer door. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... San Esteban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anti seco 75%, Cachilo FC 25%.
anti seco - Cachilo FC 0:9