Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chatran F.C Monitoreo
p.1 Tactiek LUIS (b) ++
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Panicz geeft de bal voor. Nemcov rent richting de bal. Herbasch begaat een overtreding. Herbasch krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kavrazlı is nu in balbezit. Chetri begaat een overtreding. Kavrazlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Herbasch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Møller Pedersen maakt een snoekduik en kopt de bal. Barczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Monitoreo 0:1

19e minuut.
Irala heeft problemen om de bal te vangen. Ława rent richting de bal. Ława speelt de bal door. Møller Pedersen is nu in balbezit. Møller Pedersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Inworp. Kavrazlı met de inworp. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Monitoreo 0:2

23e minuut.
Irala rent richting de bal. Møller Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ława is nu in balbezit. Ława draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Monitoreo 0:3

28e minuut.
Mikluš speelt de bal door. Kończak heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak probeert naar een medespeler te passen. Møller Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Møller Pedersen schiet op doel. Barczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Monitoreo 0:4

32e minuut.
Inworp. Mikluš met de inworp. Herbasch is nu in balbezit. Herbasch geeft de bal voor. Møller Pedersen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chetri probeert naar een medespeler te passen. Kończak is nu in balbezit. Kończak passt de bal in één keer door. Møller Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Møller Pedersen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Valdelamar komt het veld opgelopen. Kuriata komt het veld opgelopen. Melamed komt het veld opgelopen. Barczewski met een harde bal richting middenveld. Melamed kopt de bal weg. Møller Pedersen is nu in balbezit. Møller Pedersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Carciola passt de bal met de wreef. Valdelamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdelamar passt de bal in één keer door. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Møller Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Møller Pedersen passt de bal met de wreef. Kuriata rent richting de bal. Kuriata draait met de bal, schiet en ... Barczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Valdelamar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres geeft een lange en hoge pass. Panicz kopt de bal weg. Kończak is nu in balbezit. Kończak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Møller Pedersen rent richting de bal. Møller Pedersen schiet op doel. Barczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ława bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Monitoreo 0:5

45e minuut.
Inworp. Melamed met een snelle inworp. Ława bereikt de bal nog maar net als eerste. Ława schiet op doel. Barczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Monitoreo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chatran F.C 75%, Monitoreo 25%.
Chatran F.C - Monitoreo 0:6

56e minuut.
Wawrzak geeft de bal voor. Daar is Ława, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jónás maakt een afschuwelijke overtreding. Jónás krijgt een gele kaart. Ława roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ława kan niet meer verder spelen. Hinc komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Melamed speelt de bal door. Mikluš is nu in balbezit. Mikluš geeft een hoge lob. Kuriata rent richting de bal. Kuriata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chetri rent richting de bal. Valdelamar verovert de bal door een tackle van achteren. Valdelamar passt de bal zonder na te denken. Møller Pedersen is nu in balbezit. Møller Pedersen haalt uit met een fantastische trap. Barczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kuriata verovert de bal door een tackle van achteren. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata verovert de bal door een tackle van achteren. Kuriata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chatran F.C - Monitoreo 0:7

76e minuut.
Frunda heeft problemen om de bal te vangen. Melamed is nu in balbezit. Melamed geeft de bal voor. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Melamed is nu in balbezit. Melamed geeft een hoge lob. Kuriata rent richting de bal. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Barczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Møller Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Møller Pedersen schiet op doel. Barczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Melamed geeft een hoge lob. Valdelamar kopt de bal weg. Klungelig pakt Jónás de bal. Møller Pedersen rent richting de bal. Møller Pedersen schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chatran F.C 77%, Monitoreo 23%.
Chatran F.C - Monitoreo 0:7