Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los del barrio fc 4 a 0 y se fueron
Normal Tactiek 532a
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 50.6
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Kuzaj passt de bal zonder na te denken. Flores met een sublieme pass. Mastrodomenico is nu in balbezit. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuzaj neemt de hoekschop. Penna is nu in balbezit. Penna haalt uit met een fantastische trap. Pelokon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:1

14e minuut.
Lascurain met een sublieme pass. Salif Keita geeft de bal voor. Robson heeft problemen om de bal te vangen. Penna is nu in balbezit. Penna draait met de bal, schiet en ... Brusco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:2

18e minuut.
Demare bereikt de bal nog maar net als eerste. Demare probeert naar een medespeler te passen. Olavarria is nu in balbezit. Olavarria geeft de bal voor. Penna springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzaj passt de bal met de wreef. Penna heeft problemen om de bal te vangen. Penna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:3

26e minuut.
Mastrodomenico rent richting de bal. Mastrodomenico schiet op doel. Robson probeert de bal aan de voet te houden. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:4

26e minuut.
Penna passt de bal met de wreef. Daar is Mastrodomenico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penna is nu in balbezit. Mastrodomenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrodomenico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kuzaj is nu in balbezit. Kuzaj geeft een lange en hoge pass. Penna rent richting de bal. Penna schiet op doel. Pelokon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:5

32e minuut.
Penna speelt de bal door. Klungelig pakt Olavarria de bal. Laviano is nu in balbezit. Olavarria onderschept slim de pass. Olavarria geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Mastrodomenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrodomenico draait met de bal, schiet en ... Brusco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:6

42e minuut.
Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson geeft de bal voor. Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzaj geeft een hoge lob. Vukojicic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Flores met een sublieme pass. Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzaj geeft een hoge lob. Penna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los del barrio fc 84%, 4 a 0 y se fueron 16%.
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:7

46e minuut.
Olavarria rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Flores met een sublieme pass. Daar is Mastrodomenico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrodomenico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:8

53e minuut.
Kuzaj passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Mastrodomenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrodomenico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mastrodomenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrodomenico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:9

55e minuut.
Penna rent richting de bal. Penna met een sublieme pass. Mastrodomenico rent richting de bal. Mastrodomenico haalt uit met een fantastische trap. Robson heeft problemen om de bal te vangen. Brusco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Mastrodomenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pelokon de bal onder controle te krijgen. Brusco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Flores speelt de bal door. Daar is Mastrodomenico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrodomenico probeert naar een medespeler te passen. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Kuzaj probeert naar een medespeler te passen. Penna rent richting de bal. Penna speelt de bal door. Mastrodomenico rent richting de bal. Mastrodomenico schiet op doel. Brusco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:10

79e minuut.
Salif Keita verovert de bal door een tackle van achteren. Kanin geeft de bal voor. Kuzaj kopt de bal weg. Penna heeft problemen om de bal te vangen. Penna geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:11

85e minuut.
Vukojicic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuzaj met een snelle inworp. Mastrodomenico controleert de bal met de borst. Mastrodomenico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Penna maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:12

89e minuut.
Daar is Kuzaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzaj met een sublieme pass. Penna is nu in balbezit. Penna schiet op doel. Brusco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:13

90e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ... Brusco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los del barrio fc 89%, 4 a 0 y se fueron 11%.
los del barrio fc - 4 a 0 y se fueron 0:14