Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Niupi 11 Symphony X
442 Tactiek Inferiores
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
19.9 gemiddelde waardering 39.9
unsatisfactory Schieten solid
average Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Möckli passt de bal in één keer door. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matilla. Matilla krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Żygus heeft problemen om de bal te vangen. Żygus passt de bal met de wreef. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawala geeft een lange en hoge pass. Kroeven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Portelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli is nu in balbezit. Anriquez onderschept slim de pass. Anriquez schiet op doel. Kroeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Anriquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Zacharski onderschept slim de pass. Zacharski probeert naar een medespeler te passen. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Prouff schiet op doel. Lalique probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Symphony X 0:1

26e minuut.
Bercik rent richting de bal. Bercik probeert naar een medespeler te passen. Prouff heeft problemen om de bal te vangen. Prouff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bercik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Anriquez is nu in balbezit. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik passt de bal met de wreef. Prouff is nu in balbezit. Prouff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Symphony X 0:2

42e minuut.
Rubinstein probeert de bal met de borst te controleren. Bercik rent richting de bal. Bercik geeft een hoge lob. Anriquez rent richting de bal. Anriquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Symphony X 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niupi 11 68%, Symphony X 32%.
El Niupi 11 - Symphony X 0:3

50e minuut.
Prouff is nu in balbezit. Prouff geeft de bal voor. Lalique probeert de bal met de borst te controleren. Prouff rent richting de bal. Prouff draait met de bal, schiet en ... Kroeven bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Symphony X 0:4

60e minuut.
Urtubey rent richting de bal. Żygus verovert de bal door een tackle van achteren. Żygus speelt de bal door. Anriquez is nu in balbezit. Anriquez draait met de bal, schiet en ... Kroeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Cudos rent richting de bal. Cudos probeert naar een medespeler te passen. Żygus is nu in balbezit. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Symphony X 0:5

64e minuut.
Urtubey met een sublieme pass. Matilla is nu in balbezit. Prouff verovert de bal door een tackle van achteren. Prouff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Żygus met een sublieme pass. Portelli met een sublieme pass. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón onderschept slim de pass. Gascón geeft de bal voor. Kroeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Anriquez rent richting de bal. Bercik rent richting de bal. Anriquez rent richting de bal. Bercik is nu in balbezit. Bercik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Anriquez met een sublieme pass. Bercik is nu in balbezit. Bercik passt de bal zonder na te denken. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Prouff schiet op doel. Kroeven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Symphony X 0:6

83e minuut.
Gascón geeft de bal voor. Bercik rent richting de bal. Prouff is nu in balbezit. Prouff draait met de bal, schiet en ... Kroeven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Niupi 11 - Symphony X 0:7

84e minuut.
Daar is Matilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroechen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prouff verovert de bal door een tackle van achteren. Prouff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Niupi 11 77%, Symphony X 23%.
El Niupi 11 - Symphony X 0:7